Кражбата на гориво от патрулките не е бил никога голям

...
Кражбата на гориво от патрулките не е бил никога голям
Коментари Харесай

Бившият шеф на КАТ Богдан Милчев пред Lupa.bg: В МВР има сериозен контрол против кражба на гориво

" Кражбата на гориво от патрулките не е бил в никакъв случай огромен проблем за Министерство на вътрешните работи, тъй като има системи за отчитане на горивото. Полицаите какъв брой бензин могат да присвоят, че да ощетят системата, какво могат да завоюват от него? Всяко придвижване се управлява и се вършат ежедневни доклади ". 

Експертното мнение пред Lupa.bg изрази някогашният началник на КАТ София Богдан Милчев. 

Според него по-голям проблем е, че ченгетата доста постоянно употребили служебните патрулки за извършване на персонални каузи.

" Въпреки че и за това има нужният надзор, този проблем за жалост се следи и е много по-сериозен от кражбата на гориво ", безапелационен бе Милчев. Според него в системата на Министерство на вътрешните работи са нужни средства за гориво, тъй като то сега не е в задоволителна наличност за задачите на патрулите, тъй че надали някой би позволил да се краде бензин от служебните коли. 

Припомняме, че преди време малките екрани изкараха информации с фрагменти за кражба на бензин. Според други специалисти този проблем към този момент не съществувал, тъй като ченгетата се страхували от ръководителите си. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР