Кражба с неочакван край. Жертва на джебчийки ги проследи и

...
Кражба с неочакван край. Жертва на джебчийки ги проследи и
Коментари Харесай

Ето я Гергана, която вкара в ареста джебчийки по уникален...

Кражба с непредвиден край. Жертва на джебчийки ги наблюдава и затвори в трамвай, до момента в който пристигна полицията. Гергана Попова се прибирала към дома си, когато в трамвая няколко дами взимат портмонето й. Тя обаче запомня външния им тип, наблюдава ги, обажда се на полицията и оттова я поучават да помолят ватмана да не отваря вратите. Така и става – до момента в който идва полицията. Жените са арестувани.

По думите на Гергана те са били освободени 24 часа по-късно. Оказало се, че те са откраднали освен нейния портфейл, само че и тези на доста други жители. Историята на Гергана, която се разиграла в столичния трамвай номер 7, обиколи стремително обществените мрежи.

" Докато се возих в трамвая, влязоха четири дами и дете. То стартира да прави някакви странни придвижвания и бутна едната жена в мен. Предполагам, че това е било моментът, в който се е случило всичко ", описа Гергана за Нова телевизия. Тя и нейна другарка наблюдавали дамите, като по пътя намирали изхвърлени празни портмонета. Накрая съумели да ги " заклещят " в една от линиите на градския превоз и повикали полицията.

" Разбрах, че след 24 часа са ги освободили, защото те не признават виновността си ", посочи Гергана, която към момента се надява скоро портмонето да й бъде върнато. Пред камерата на медията застанала и друга жена, обрана от същите джебчийки. Случката е от рейс 76 в последния работен ден преди Коледа.
тагове Гергана Попова джебчийки арест
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР