Кражба от магазин в село Чоба е била разкрита след

...
Кражба от магазин в село Чоба е била разкрита след
Коментари Харесай

Полицията разкри няколко кражби в Пловдивско

Кражба от магазин в село Чоба е била разкрита след бързи дейности от  страна на служители на реда от РУ-Раковски. Според предварителната информация, в сряда вечер била открита липса на 250 лв. от оборота на комерсиалния обект, а в хода на инспекцията като причинители са обвинени две малолетни момчета. При диалог с контрольор в Детска педагогическа стая младежите са създали признания.
Прочетете още
Междувременно в районното ръководство попаднали 20-годишен юноша и негов 16-годишен асистент. В дирите им криминалистите влезнали след подхванато следствие в края на януари по сигнали от притежатели на два аграрни парцела край града. Единият пострадал се оплакал, че са му откраднати към 300 кг желязо за скрап и велосипед, а другият – железни детайли за оранжерия с общо тегло 270 кг. Работата по документиране на случаите продължава, следва материалите да бъдат импортирани в районната прокуратура.

Непълнолетен причинител на кражба бе открит и от чиновници на РУ-Карлово. 17-годишен юноша е обвинен за влизане с щурм в хранителен магазин в село Христо Даново, от където лишил към 120 лв.. Сигналът за похищението е получен в полицията през вчерашния ден, а по случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР