Кръгово кръстовище ще се изгражда на входа на Пловдив за

...
Кръгово кръстовище ще се изгражда на входа на Пловдив за
Коментари Харесай

Най-сетне! Правят кръгово кръстовище до Караулката

Кръгово кръстовище ще се построява на входа на Пловдив за Асеновград, до така наречената караулка. Агенция „ Пътна инфраструктура “ започва социална поръчка на стойност 2,6 млн. лв. без Данък добавена стойност.  Колелото би трябвало да бъде готово в период от шест месеца и ще  замени съществуващото триколонно кръстовище на входа на Пловдив, където  се пресичат Асеновградско и околовръстно пътища. 

По плановете се работи, разяснява през вчерашния ден регионалният шеф Здравко Димитров, който персонално координира дейностите на всички инстанции за проектирането на локалните платна на пътя Пловдив - Асеновград, на околовръстния път до автомагистрала " Тракия ", затваряне на външния кръг до Скобелева майка и на кръговото кръстовище до караулката. 

 Кръговото  движение с три ленти на входа на Пловдив  ще се увеличи пътната сигурност и ще намалеят предпоставките за пътни произшествия, настояват от АПИ.  С построяването на колелото ще бъде напълно  завършен строящият се сега четирилентов сектор от пътя Пловдив  - Асеновград.  

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР