Кръгове, квадрати, триъгълници и загадъчното“ ИМА КАК. От билбордове и

...
Кръгове, квадрати, триъгълници и загадъчното“ ИМА КАК. От билбордове и
Коментари Харесай

Доц. д-р Медиха Хамза: Две години хаос – това е цената, която плащаме, заради „Промяната“

Кръгове, квадрати, триъгълници и „ загадъчното “ ИМА КАК. От билбордове и реклами в интернет новото формирование ПП-ДБ пробва да ни убеди, че ИМА КАК да бъде направено... какво? Какво направиха „ Продължаваме промяната “ и колиционното им държавно управление с „ Да, България “. Опитайте и вие да се сетите за нещо, което съградиха, сътвориха или най-малко почнаха да градят.

НЯМА КАК да продължи това!  Заради нас, поради нашите деца и родители! Държавата две години е в безпорядък и без посока. „ Промяната “ ни коства – на всеки български жител! – две години от живота. Цената, която платихме ние, българските жители, за  експерименталните политически планове, е прекалено висока.

Варненци плащаме двойно. Променящото държавно управление на Кирил Петков и Асен Василев безпардонно спря строителството на автомагистрала „ Хемус “. Излишно е да се изяснява, какъв брой значим е превозът в наши дни и какви загуби търпи града ни, поради това, че няма магистрална връзка със столицата. Спрян е и плана за автомагистрала „ Черно море “. Варна беше на път да има своя Икономическа зона, само че този план е замразен, тъй като е директно обвързван с двете автомагистрали.

Проектът на ВиК Варна за създаване на нови канализации в града е блокиран и основава проблем с плануваните от общината поправки на значими булеварди в града – първо би трябвало да се подмени канализацията, по-късно да се прави ремонт на пътното платно. Общинският бюджет две години не е получавал финансиране по оперативните стратегии за планове, по които е стартирана работа от 1 януари 2021 година В държавния бюджет за предходната година ГЕРБ-СДС настояваше за Варна да се провиснал 200 милиона лв. за финансови разноски. Няма ги – 48-то Народно събрание не ги утвърди и срещу отпущането им гласоподаваха депутатите от актуалната коалиция ПП-ДБ.  

Пак с помощта на аматьорското държавно управление на „ Продължаваме промяната “ в страната не постъпват евросредства и по Плана за възобновяване, който толкоз дълго кабинетът Петков не успяваше да отбрани в Брюксел.

Две години Варна търпи големи загуби от опита с „ политическите шарлатани “, както ги назова не какъв да е, а „ бащата “ на политическия план „ Продължаваме промяната “ – президентът Румен Радев.

Две години безпорядък. НЯМА КАК да позволим да се губи още от живота на варненци.

Експериментът с Промяната завърши. Време е България да бъде постоянна. Отново.

Доц. доктор инж. е претендент на Съюз на демократичните сили за депутат в обединението ГЕРБ-СДС номер 2 в бюлетината за 3 МИР-Варна.

Уважаван академични учител с 29 години професионален стаж.
Доктор, доцент по Електрически мрежи и системи. Има четиригодишен опит като заместник-декан на Електротехническия факултет в ТУ-Варна.
Автор на над 70 научни изявления и отчети пред реномирани конференции, както и на образователни управления и принадлежности.

Два мандата е общински консултант в Общинския съвет на Варна; през втория от мандатите е ръководител на непрекъснатата комисия „ Социални действия и жилищна политика “.

Има две деца.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР