Кръгъл юбилей се задава за мъдрия рибар Чефо (Любомир Бъчваров)

...
Кръгъл юбилей се задава за мъдрия рибар Чефо (Любомир Бъчваров)
Коментари Харесай

Чефо с трогателен рожден ден в „All Inclusive”

Кръгъл празник се задава за мъдрия риболовец Чефо (Любомир Бъчваров) в новия епизод на “All Inclusive ” тази седмица, а неговата обичана Евдокия (Нели Монеджикова) е решила да трансформира 80-годишнината му в незабравимо прекарване. Той, обаче, не е доста по празненствата и избира тихата наслада и спокойните мигове пред шумните купони. Евдокия знае това и е направила специфична подготовка, с цел да покаже на най-важния мъж в живота си какъв брой доста го цени. Още един човек ще изненада рожденика и ще го трогне до сълзи, само че кой е той, каква вест ще заяви и що е благополучие – това следва да научи Чефо точно на персоналния си празник.

Парушев (Петър Калчев) се усеща дискомфортно в наличието на Емил (Явор Борисов), тъй като гузната му съвест за осъщественото изменничество не стопира да го изтезава. А Емо по никакъв начин не облекчава неговите страдания, дори в противен случай – пробва да втълпи на приятеля си, че Марина (Яна Огнянова) най-вероятно го употребява, с цел да се добере до техния бар. Йордан пък не може да повярва, че дамата, в която е влюбен, е с него само и единствено поради бизнес ползи. Без да усети, той се впуска в провокацията на Емил, който го поучава да сложи ултиматум на Марина. Какъв е той и ще бъде ли подготвена приятелката му да го извърши, в случай че възприятията й са същински?

Разговорът с дребния Преслав (Виктор Попов) провокира родителите на Надя (Йоанна Начева) да се замислят за влошените връзки с щерка си. Марияна (Елена Атанасова) и Христо (Ненчо Балабанов) не възприемат добре връзката на младото момиче с много по-възрастния от нея мъж. Но Боян (Димитър Живков) продължава да дава всичко от себе си, с цел да потвърди, че за него тя е доста повече от нормално въодушевление. Докъде е податлив да стигне, с цел да завоюва доверието на ядосаните родители и дали това е стъпка в вярната посока? Или Чобанови единствено ще потвърдят тезата си, че привличането сред двамата влюбени е една мимолетна случка?

Следете всичко за „ All Inclusive “ във страницата и на на сериала. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в, след излъчването им в ефир.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР