Крадци са ограбили самотна възрастна жена.Възрастна жена е била ограбена

...
Крадци са ограбили самотна възрастна жена.Възрастна жена е била ограбена
Коментари Харесай

Ограбиха възрастна жена, спестявала пари за погребението си

Крадци са ограбили самотна стара жена.

Възрастна жена е била ограбена в дома й, като крадците са разрушили бравите на вратите и са задигнали пенсията, оставили са я без храна, а също по този начин са й взели и 1 000 лв. - сума, която старата жена била скрила за погребението си. Неприятната вест пристигна от Лео Кадели.

Бабата живее сама и не за първи път крадци нахлуват в дома й. Лео съзнателно не споделя местонахождението й, с цел да не се повтори грозната преживелица.

Кадели цитира бабата, с която се е чул по телефона: " Лео, Вие ли сте, който помагате на хората? Слушах Ви по радиото ", споделила му възрастената жена плачейки.

" Момчето ми, още веднъж ме ограбиха, взеха ми парите за погребението, за храната и заставам гладна. Не ме мисли, само че ме боязън през нощта без бравите по вратите ", споделила още дамата.

Възрастната жена е работила като преподавател по философия.

" Ще й купя храна, ще й осигуря средствата за погребението, ще сложа и нови брави и каквото друго има потребност. За жал получавам няколко сходни сигнали дневно и няма да мога да се оправя без вашата поддръжка ", написа Кадели на страницата си във Facebook.

Който има предпочитание и има опция, дано помогне!

1. Банкова сметка:
Име: „ Приятели, ПОМАГАЙТЕ – Лео Кадели “
iban: BG45UBBS80021091243240
SWIFT: UBBSBGSF
Банка: ОББ
Основание " ДАРЕНИЕ "

2. PayPal:

PayPal me:
www.paypal.me/pomagaite
Основание " ДАРЕНИЕ "

3. Еконт:
„ Приятели, ПОМАГАЙТЕ – Лео Кадели “
Тел: 0898 366 113
Еконт кв. Драгалевци – София.
Основание думата " ДАРЕНИЕ "

" Ей, какви изроди има! От най-бедните да крадат! Сложете камера, щом няколко пъти е обирана, евентуално еднакъв простак се е абонирал ", гласи коментар под обявата.

Ирина И. написа, че има предпочитание да помогне, само че се притеснява, че дарените пари още веднъж ще бъдат откраднати. Лео й отговори: " Абсолютно сте права. Това премислям от няколко дни - по какъв начин да има и сигурност, че ще има парите за погребението (дай Боже колкото може по-дълго да живее) и по какъв начин да не са при нея. Обмислям и ще се опитам да намеря най-сигурното решение ".

Споделени фотоси в мрежата демонстрират разрушените брави на вратите, както и самата стара жена, чието лице е прикрито зад емотиконка.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР