Крадци са обрали отборната каса на елитния германски Вердер, съобщи

...
Крадци са обрали отборната каса на елитния германски Вердер, съобщи
Коментари Харесай

Обир във Вердер. Наш национал отговарял за касата

Крадци са обрали отборната каса на елитния немски Вердер, заяви „ Deichstube “. Според информация на „ Билд “, кражбата е осъществена през октомври, само че едвам в този момент обществено излиза наяве за нея.

Счита се, че са отмъкнати над 20 000 евро от „ бременските музиканти “. На мястото на обира е извикана полиция, само че следствието досега не е дало резултат. Новината за кражбата беше доказана от спортния шеф на клуба Клеменс Фриц.

Българският национал Илия Груев-младши и Кристиан Грос са последните играчи, на които отборната каса е била поверена. Те са били сюрпризирани от обира. Официалните източници оповестяват, че нито един футболист от отбора от не е обвинен за кражбата.

Отборната каса във Вердер се попълня от самите играчи, а събраната сума се употребява за отпразнуване на края на сезона. През предходната година футболистите даже си проведоха пътешестване до Майорка, с цел да отбележат промоцията в Бундеслигата.

Груев бе един от петимата футболисти на “Вердер ”, които получиха най-висока оценка за представянето си при загубата с 1:2 като посетител на “Аугсбург ” в 23-ия кръг на Бундеслигата. 22-годишният халф излезе титуляр за бременци в 13-и дуел от сезона.

“Върна се при титулярите, тъй като Кристиан Грос бе нужен в защитата. Като опорен полузащитник той беше доста самоуверен и за разлика от своя съперник (има се поради точно Грос, който е другият отбранителен полузащитник в състава – б.р.) се опита да играе бързо, което се отплати при изравняването за 1:1.

Въпреки това не можа да поддържа това равнище през целия мач ”, се споделя в коментара на “Везер курир ” за представянето на Груев в Аугсбург.

От него започва офанзивата за гола на бременци.
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР