Крадци откраднаха усмивката от лицето на човека, запечатал щастливите спомени

...
Крадци откраднаха усмивката от лицето на човека, запечатал щастливите спомени
Коментари Харесай

Откраднаха усмивката от лицето на човека, запечатал спомените на десетки врачани

Крадци откраднаха усмивката от лицето на индивида, запечатал щастливите мемоари на десетки врачани. Тони Дуковски, прочут на всички в града като Тони Фотото, към този момент не може да прави обичаното си занятие – да снима своите съграждани. Нагли бандити са откраднали зарядното устройство на инвалидната му количка и усмихнатият човечец не може да напуща дома си.
За закононарушението заяви самият Тони в обществената мрежа фейсбук, където той от години споделя усмихнатите лица на дребни и огромни. Той написа, че в края на предходната седмица престъпник е влезнал в гаража, намиращ се под балкона му, и е отмъкнал зарядното. Без него Тони Дуковски е останал без опцията да се придвижва самичък.
Близък на Тони пробва да ремонтира остарялото му устройство, само че без резултат. Сега фотографът разчита единствено на своите другари, които да му оказват помощ да излезе от дребния си апартамент и да подиша пресен въздух, да се порадва на усмивките на хората и да ги запечата с обичания си фотоапарат.
„ Скъпи другари,
Може би ви е направило усещане, че от дни насам обявявам мой мемоари, които чичо ГУГЪЛ ми поднасяше всеки ден и аз ви ги още веднъж разгласих, като мисля, че още са настоящи и що годе съгласно мен хубави да се видят някои от вас с година-две по млади.
Иска ми се в този миг да си споделя нещо с вас, несъмнено без да се окайвам, нали фейсбук е това - да си показа с някои свои проблеми.
Всяка нощ не дремя и обмислям с моите фотоси на кой съм помислил, а камо ли съм направил зло, че да ми откраднат от гаражчето под моя балкон зарядното устройство на моята инвалидна количка, без която не мога да се движа и фотографирам за мое наслаждение.
Тези дни брат ми преправи от остаряло зарядно, само че не става. Зареди акумулатора ида до центъра и отново няма ток и моят помощник и другар Йордан Малджански ме добутва до моя дом, а вие не можете да си визиите какво е да си подвластен от различен. Вярно, удовлетворен съм, че има кои да се грижи за мен - облече ме, нахрани ме, излизаме из Враца, виждам за час да направя някоя фотография за фейса, което ми беше обичано занятие и с което си завоювах доста другари, само че като остана самичък не е за приказка…
Тъй че през днешния ден това ми бяха последните фотоси във фейсбук, а аз ще проследявам и ще се веселя и одобрявам вашите. Бъдете все по този начин положителни един за различен и дано Бог да ви пази! “, написа Дуковски.
Под поста десетки съзнателни врачани показаха подготвеност да закупят зарядно, с цел да може Тони Фотото да продължи да вижда и запечатва единствено най-хубавото у хората.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР