„Крадецът вика - дръжте крадеца! Със сигурност не съм платен

...
„Крадецът вика - дръжте крадеца! Със сигурност не съм платен
Коментари Харесай

Дъщерята на Желю Желев отвърна на Костадинов за „фашистка измет“: Крадецът вика - дръжте крадеца!

„ Крадецът вика - дръжте крадеца! Със сигурност не съм заплатен протестиращ. Явно Костадин Костадинов прави всичко за пари. Изобщо партиите, които си заплащат за поддръжка, не могат да си показват, че има хора, които гратис могат да отдадат поддръжка към друга партия “, съобщи пред Нова телевизия художничката Станка Желева, щерка на президента Желю Желев (1990-1997). С тези думи тя отвърна на водача на партия „ Възраждане “ Костадин Костадинов, който от парламентарната естрада в края на предходната седмица си разреши да назова „ платени “ протестиращите в поддръжка на отстранения ръководител на Народното събрание Никола Минчев. Тогава Костадинов прикани за унищожаване на тази „ фашистка сган “.

Тя дефинира протичащото се сега в страната ни като „ скандално “: „ Изключително гневна съм. Смятам, че това, което се случва сега, е скандално. Заложници сме на едни хора, които работят подмолно и извършват ползите на Комитет за Държавна сигурност (на СССР), с които от дълго време са свързани. Смятам, че има хора от Държавна сигурност, които не престават да извършват заповедите от Кремъл. Всичко протичащо се през днешния ден е доста показателно. 32 години златната акция на Комитет за Държавна сигурност (на СССР) е Движение за права и свободи. Тази, която унищожава цялата политическа система. Докато има Движение за права и свободи, ще има националисти “.

„ Хората и партиите, които ни упрекват, че сме платени – Костадин Костадинов, ГЕРБ, са в действителност партиите, които си заплащат, с цел да имат поддръжка. Те не могат да си показват хора да отидат ей по този начин и да поддържат едни хрумвания гратис “, добави Желева.

Дъщерята на Желю Желев разкритикува и президента Румен Радев: Това е един боен, привикнал да извършва заповеди. Прави това, което са му наредили. Поставена фигура от цялото задкулисие, което се задейства в даден миг. Той поддържа безусловно съветските ползи, мафията и концепцията България да излезе от Европа “.

„ Реших, че е време да отида и да поддържа хората, за които гласоподавам, тъй като ми се коства, че сме достигнали до един лимит, в който е малко да гласуваме. Абсолютно неприемливо е да изпадаме в кръговрата, в който живеем 30 години – разочароваме се от политиците, по-късно ги наказваме “, изясни от своя страна Иглика Трифонова.

„ Това, което видях на площада, беше една красива страна на живеенето ни, която към този момент съществува доста малко. Започнаха едни диалози. Излезе Иво Мирчев и аз присъствах на 50-минутен диалог сред него и хората на площада, в който те му задаваха въпрос “, добави тя.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР