Крадец е заснет от камера да се преструва на манекен

...
Крадец е заснет от камера да се преструва на манекен
Коментари Харесай

Крадец се престори на манекен на витрина, за да обере магазин във Варшава

Крадец е сниман от камера да се преструва на манекен в търговски център, преди да открадне бижутаслед края на работното време, оповестява Би Би Си.

22-годишният мъж стоял неподвижно и държал чанта на витрината на магазина във Варшава, Полша.Полицията оповестява, чепреди да откраднебижутата, той е тръгнал на " лов " в разнообразни магазини.

Варшавската полиция съобщи, че личният състав и купувачите не са забелязали нищо извънредно, защото мъжът е стоял на витрината и се е смесил с няколко манекена.

Властите разясняват, че той е стоял неподвижно, до момента в който " не е почувствал, че е безвредно ", след което е минал през разнообразни отдели след края на работното време, преди да вземе бижутата.

В последна сметка той е бил видян от чиновниците по сигурността.

Мъжът е упрекнат в други два случая. При първия полицията твърди, че той е вечерял до късно в ресторант във втори търговски център и е изчакал той да затвори.

Полицията твърди, че по-късно влезнал в магазин за облекла и " сменил облеклата си с нови ", преди да се върне в ресторанта за ново хранене.

Мъжът е арестуван за три месеца, оповестиха от прокуратурата във Варшава.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР