Крадец е бил заловен в Хасково, след като скочил от

...
Крадец е бил заловен в Хасково, след като скочил от
Коментари Харесай

Крадец скочил от втори етаж на жилище в Хасково

Крадец е бил хванат в Хасково, откакто скочил от тераса на втория етаж в жилище, което желал да обере, оповестяват от ОД на Министерство на вътрешните работи.

46-годишен хасковлия подал сигнал на полицейския контрольор, че в дома му в жк „ Орфей “ влезнал мъж, който познавал единствено по име и тършувал из жилището. Собственикът на дома съобщил, че заключил входната врата, с цел да не може крадецът да избяга. Оказал се в патова обстановка той скочил от терасата на втория етаж, само че незабавно бил хванат от чиновниците на реда, насочили се към мястото. В арестувания юноша са открити и откраднатите от жилището движимости – мобилен телефон, машинка за подкастряне и електрически котлон.

В хода на работата с него се изяснило, че е причинител и на друга кражба през същия ден. От улица „ Одрин “ отмъкнал 10 заека, отглеждани в парцела, за което направил признания.

Малолетна и малолетна девойки са хванати през вчерашния ден в хасковски магазин с незаплатена стока. Сигнал до полицията подала служителка на магазина. Униформените открили, че девойките на 13 година и 16 година си „ напазарували “ слушалки, тример, долни дрехи и други движимости, които не заплатили на касата.

Още двама малолетни, обвинени в кражба, са били в ръководството на полицията в Хасково. Те счупили стъкло на помещение в склад и отмъкнали 3 акумулатора, ъглошлайф и гидория. Част от откраднатото са върнали с протокол.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР