KPMG планира да наеме 1200 нови специалисти по всички линии

...
KPMG планира да наеме 1200 нови специалисти по всички линии
Коментари Харесай

KPMG планира да наеме 1200 нови специалисти догодина

KPMG възнамерява да наеме 1200 нови експерти по всички линии за обслужване през цялата 2021 година От тях към 40% ще бъдат компютърни, телекомуникационни, математически, статистически или физически инженери, с цел да се отговори на по-голямо търсене на софтуерни услуги като тези, свързани с огромни данни, изкуствен интелект, киберсигурност и като цяло с цифровата промяна на фирмите. Те ще бъдат добавени към претендентите от стопанска система, бизнес администрация и право, които ще се причислят към отделите по одиторска, финансова, данъчна и правна консултации на компанията, пише . 

От началото на септември KPMG към този момент е наела 396 нови експерти. Те са в допълнение към служебното повишение на 14 нови сътрудници и над 100 мениджъри в рамките на проектите за кариерно развиване, осъществявани от компанията.

" Важно е в актуалната обстановка фирмите да предизвикват образованието и да усилват потенциала ни да отговорим на софтуерните потребности, които изисква разрушителният и непрекъснато изменящ се подтекст. Набирането и развиването на най-хубавите гении е един от ключовете за растежа на KPMG в Испания през последните години, постоянно в границите на новаторска и приобщаваща просвета, основана на разнообразието ", разяснява пред изданието Иларио Албарасин, президент на KPMG в Испания. 

В момента 4500 души от 52 разнообразни националности работят в 16 офиса на KPMG в Испания. Понастоящем компанията управлява 12 от одитираните компании в Ibex 35. Освен това тя е една от водещите компании на испанския пазар в даването на данъчни и правни консултантски услуги, както и консултантски услуги при сливания и поглъщания, преструктуриране и рефинансиране, криминалистика, финансови и рискови съвещания или съвещания за цифрова промяна. 

Източник:

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР