Козметичният бранш е започнал да развива технологии, с които да

...
Козметичният бранш е започнал да развива технологии, с които да
Коментари Харесай

„Доене” на растения: Нова технология в козметичния бранш

Козметичният отрасъл е почнал да развива технологии, с които да „ дои ” растенията. Чрез този способ се извличат от тях дребни молекули, които са доста скъпи за фармацията, медицината и козметиката.

Документалната поредност „ Иновации ” по канал „ Da Vinci ”, който е част от, показва тази и още доста сходни любопитни технологии. Там можем да забележим някои от най-вълнуващите артикули, създадени от европейски учени и бизнесмени. 

Доайенът в сферата е френска компания. Растенията създават дейни вещества в корените си, с които те сами се борят с вредителите в околната среда. Иновацията е създадена, с помощта на европейски планове. Мексиканско растение създава молекули, които оказват помощ в битката с остеопорозата при дамите. Други две образуват противовъзпалителни субстанции. Хищно растение пък създава молекули, които оказват помощ за лекуването на някои типове рак и генетични болести.

Технологията, която подтиква производството на потребните субстанции, е елементарна, изясняват от компанията. Подаването на по-малко хранителни субстанции кара корените им да порастват повече и да дават повече от скъпите съставки. На относително дребни пространства се отглеждат доста растения. Този способ по никакъв метод не поврежда самите растения, а в това време дава опция на медицината да напредва с огромни стъпки.

Супер развлечение и безвредна среда за деца EON Kids:
EON за деца – част от, е занимателна и безвредна цифрова среда, която децата елементарно ръководят сами. Телевизионните канали и наличие са особено подбрани за деца. Можете да създадете EON профил на вашето дете съгласно неговата възраст, платформата дава опция и за основаване на голям брой детски профили със занимателна картинка за аватар. С EON TV детето ви ще се наслаждения на определено наличие на всички устройства.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР