Козметични инжекции с филъри, свързани със здравословни проблеми през целия

...
Козметични инжекции с филъри, свързани със здравословни проблеми през целия
Коментари Харесай

„Опасни“ козметични инжекции с филъри се натрапват на жените, за да „изглеждат по най-добрия начин“ за коледните партита

Козметични инжекции с филъри, свързани със здравословни проблеми през целия живот, се натрапват на дамите, с цел да „ наподобяват по най-хубавия метод “ за коледните празненства.

Британската асоциация на естетичните пластични хирурзи споделя, че клиниките в Обединеното кралство вземат участие в „ неетични “ промоции на процедурите за понижаване на бръчките. Някои хора, които са имали филъри за лице, оповестяват за странични резултати като главоболие, проблеми със съня и замъглено зрение.

И скорошни проучвания демонстрират, че филърите могат да блокират лимфните възли, които са жизненоважни за имунната система да изхвърля токсините, в това число ракови кафези.

Бързо търсене в Гугъл разкри минимум дузина компании от Обединеното кралство, които постановат нехирургични инжекции с ремъци като „ подгответе коледното празненство “. Някои компании отстраниха наличие, откакто се свързаха с Mirror.

Президентът на BAAPS Марк Пасифико сподели: „ Истинско безпокойствие е, че макар публичността на рисковете...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР