Козлодуйският районен съд разреши разкриването на банкова тайна за един

...
Козлодуйският районен съд разреши разкриването на банкова тайна за един
Коментари Харесай

Тежък удар за бандата на Квиц

Козлодуйският областен съд позволи разкриването на банкова загадка за един от упрекнатите за член на проведената незаконна група, ръководена от Цветомир Ценов-Квиц. Искането е за банковите сметки и заеми на Марио Йорданов. То е направено от Комисията за противопоставяне на корупцията и лишаване на нелегално добитото имущество /КПКОНПИ/ поради съобщение на Специализираната прокуратура за привличането на Марио Йорданов като обвинен за проведена незаконна група.

На базата на данните от спецпрокуратурата от териториалната дирекция на КПКОНПИ в София е разпоредена инспекция и събиране на доказателства за определяне произхода и местонахождението на имущество, добито от Йорданов, метода на придобиване и на преобразуването му, както и други условия свързани с това.

Цветомир Ценов, Росен Благомиров, Димитър Димитров-Мишката, Мартин Каменов, Марио Йорданов, Силви Плешоев и Кайчо Юриев Симов бяха арестувани при акция на Специализираната прокуратура, ГДБОП, жандармерията и Бюрото по отбрана на очевидците на 26 септември 2017 година Те бяха упрекнати като проведената незаконна група за изнудване посредством закани и побои, лихварство, палежи и разпространяване на опиати във Врачанско.

Година по-късно двама от тях Росен Благомиров и Мартин Каменов се признаха за отговорни по всичките им повдигнати обвинявания и след съглашения със спецпрокуратурата получиха ефикасни присъди.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР