КозирогПрочетете ощеЛюбовта във връзката ви може да се окаже сложна

...
КозирогПрочетете ощеЛюбовта във връзката ви може да се окаже сложна
Коментари Харесай

Какво очаква Козирог, Водолей и Риби през месец ДЕКЕМВРИ

Козирог
Прочетете още
Любовта във връзката ви може да се окаже комплицирана игра през този месец. Поддържането на положителни връзки постоянно се нуждае от взаимни отстъпки. Отделете малко повече внимание на колегата си, поговорете и изчистете недоразуменията. Професионалната ви непоклатимост ще се усили през последните дни на октомври. Бъдете извънредно внимателни, тъй като този месец евентуално ще се окаже много рисков. Този месец не е най-благоприятният за вас финансов проект. Трябва да разгледате деликатно финансовите вложения, които сте създали в предишното, с цел да разберете, къде се намирате сега във финансово положение. Използвайте това като информация за обмисляне и на бъдещето си.

 

Водолей

Вероятно през декември ще забележите, че срещате трудности и недоразумения с колегата си. Въпреки че може да са незначителни, те може да ви причинят известно нарушаване на потока и силата сред вас двамата. Семейните двойки би трябвало да бъдат по - толерантни и грижовни, с цел да могат да разрешат различията си. Вашите неточности в предишното, може да ви накарат да се страхувате от сегашното в професионален проект. Не позволявайте на предишното да ръководи живота ви. Неочакваните разноски, съчетани със спад в равнището на приходите ви, могат да значат тежки времена. Не се тормозете. Това е единствено краткотраен спад. Бързо ще се възстановите и ще останете удовлетворени.

 

Риби

Отношението ви към живота ще бъде доста по - положително този месец. Ще се справите умерено с проблемите си и надали ще изпуснете нервите си. Бихте могли да очаквате сериозен приток на приходи през първата половина на този месец, защото приходите ви в работата ви могат да скочат стремглаво. Като цяло удобен месец в областта на кариерата. Хората в бизнеса биха могли да получат финансово богатство, защото облагите наподобява ще се усилват.

 

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР