КозирогПланетарните движения са предвидени във ваша полза, но може да

...
КозирогПланетарните движения са предвидени във ваша полза, но може да
Коментари Харесай

ХОРОСКОП на Козирог, Водолей и Риби за месец СЕПТЕМВРИ

Козирог

Планетарните придвижвания са планувани във ваша изгода, само че може да срещнете няколко провокации и ограничавания. Венера може да добави спомагателна сила към вашия сантиментален живот и да направи месеца прелестен. Въпреки това е целесъобразно да бъдете деликатни и да помислите, преди да стигнете до значими изводи във връзката си. Този месец целият ви фокус ще бъде върху определянето ви във вашата специалност, което ще се смята за потребно при построяването на солидна основа. Средата на месеца може да повлияе на кариерата ви. Планетарното състояние на Меркурий съставлява опция за някои глупави неточности в връзките ви. Това може да докара до някои затруднения във вашата работа. Но последователно и постепенно през месеца трудностите ще се сведат до най-малко и обстановките ще станат гладки във ваша изгода. Тогава бихте изпитали огромно ускоряване в напредването си. Това значи, че придвижването на Сатурн би очаквало доста отдадени старания и опити за реализиране на сполучливи резултати. Има някои преференциални шансове, които ще бъдат потребни за вашия напредък и приходи. Нещата ще стартират да минават към по - положително още при започване на месеца. Има шансове да получите шанс, което може да ви помогне да растете финансово.

Водолей

Може да се наложи да извършите някои промени в дома си. Избягвайте да навлизате в някаква нездравословна полемика, в противоположен случай връзките ви могат да се затруднят. Също по този начин би трябвало да бъдете извънредно внимателни в брачните си връзки. Опитайте се да изчистите чакащите задания на работното си място и бизнес плановете, с цел да останете без стрес при започване на нови задания. Може да изпаднете в спор с някой от сътрудниците в офиса си, по тази причина се пробвайте да останете сърдечни с всички, тъй като преносът на планетите демонстрира, че може да влезете и в спор с сътрудниците си. Препоръчително е да запазите успокоение. Като цяло този месец ще бъде плодотворен що се отнася до парите и финансите. Кратките командировки ще ви бъдат от изгода. Може да получите финанси от братя и сестри. Има шансове да похарчите за информационни устройства. Разходите за обучение или курсове за образование евентуално ще настъпят този месец.

Риби

Прекарването на качествено време с вашия любовен сътрудник ще донесе благополучие във връзката ви. Брачните двойки могат да изпитат възприятието, че сътрудникът им става нападателен и нервиран даже и за най - дребните въпроси. Нека вашият любовен сътрудник има възприятието за независимост и пространство, което ще ви помогне и двамата да се разбирате. Несемейни, бъдете подготвени за предложение за брак, има и благоприятни условия за годеж. Упоритата работа и мощната воля ще се смятат за потребни за вашата кариера. Парите и финансовите въпроси ще имат спорни резултати този месец. Ще бъдете в положително здраве този месец. Запазването на спестяванията настрани и балансирането на предходните ви разноски ще ви помогне да управлявате непланираните разноски този месец. Този месец би трябвало да сте извънредно деликатни с работата и служебните си отговорности. Бизнесмените би трябвало да се въздържат от разногласия с сътрудниците си, защото това противоречие може да докара до загуба на финанси.

Хороскопът е направен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР