Козирог Този период ще бъде стабилен във всичко. Основното нещо

...
Козирог Този период ще бъде стабилен във всичко. Основното нещо
Коментари Харесай

Ето коя зодия ще прави най-много секс през юли

Козирог

Този интервал ще бъде постоянен във всичко. Основното нещо е да не се изолирате от останалата част на света. Не разчитайте на никого. Ако желаете да извършите нещо добре, направете го сами. Разбира се, би трябвало да оцените почтено опциите си и да не вдигате летвата прекомерно високо. След 22 юли, със Слънцето в Лъв ще станете по-силни и смели. Това е времето, когато щедростта ви ще бъде неограничена за хората, които са скъпи за вас или най-малко не се пробват да противодействат на вашето мнение. С това въздействие за вас ще има единствено едно вярно мнение - вашето. Тъй като Марс е в своя назадничав цикъл, би трябвало да бъдете готови за обстоятелството, че животът няма да върви напълно по проект. Ще би трябвало да измененията доста, с цел да получите това, което желаете. Не влизайте в борби, които не са ваши. Препоръчва се да сте поредни и да мислите стратегически, с цел да поддържате стабилността. Алтруизмът ви ще бъде заплатен по специфичен метод.

Водолей

Като цяло юли ще е позитивен месец за вас. Слънцето в шестия ви дом ще ви прави извънредно работливи. Избягвайте да влизате в спорове на работното си място. Марс, преминавайки през вашия знак ви прави преносими, въодушевени и енергични, от време на време даже нетърпеливи. Вие сте изпълнени с увереност да извършите задачите си и надали нещо ще ви спре да го извършите. В връзките ви могат да настъпят известни промени. Ще се стремите към по-активно другарство, на драго сърце ще се срещате с други хора и ще споделяте своите мисли. Що се отнася до финансите, планетарните въздействия са спорни. От една страна, позицията на Венера дава обещание положителни приходи, в това число с помощта на съдействието с други хора и вложения. От друга страна, въздействието на Нептун може да се изрази в загуби. Поради несъразмерния си оптимизъм можете да преценявате неправилно финансовите вероятности, тъй че би трябвало да сте доста деликатни.

Риби

Слънцето през юли ще бъде ситуирано в бранша на заниманията, удоволствията, секса и децата, написа woman.bg. Това състояние ще ви донесе доста приятни страсти, предпочитание за самостоятелност, предпочитание за наслаждение и несъмнено сантиментални моменти. Децата ще ви радват. Флиртовете ще бъдат леки и повърхностни. Обърнете по-голямо внимание на професионалната сфера. Меркурий ще способства за възстановяване и хармонизиране на връзките ви с сътрудниците. Дори да настъпят някакви конфликтни обстановки, то бързо и сполучливо ще съумеете да се справите с тях. Ще бъдете миротворци на всички места. Ако желаете да промените работното си място, съветът е да изчакате по-подходящо време и да не предприемате нищо към този момент. Някои Риби ще изпитат материални усложнения. Важно е какви решения вземате по отношение на финансите. Помнете, че не би трябвало да превишавате физическото си натоварване. Внимавайте доста за положението на здравето си. Има заплаха от контузии, разпъване на сухожилие, навяхване на крак. На тези, на които им е пристигнало времето, ще имат съдбоносна среща.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР