Козирог Козирозите са изключително издръжливи и търпеливи и са способни

...
Козирог Козирозите са изключително издръжливи и търпеливи и са способни
Коментари Харесай

Кои ЗОДИИ са най-силните магнити за пари

Козирог

Козирозите са извънредно издръжливи и търпеливи и са способни на доста тежък труд, като даже почивката за тях би трябвало да е под формата на работа. Упорити и амбициозни, те са и доста отдадени на всичко.

Лъв

Обичат лукса, само че и обичат да работят, с цел да го реализиран сами и да се гордеят с това, което имат. Те са богати и уважавани, тъй като са извънредно амбициозни и умели във всичко.

В никакъв случай не са въздух под налягане, а са решителни, горди и умели в печеленето на пари. Всички към тях просто виждат финала, без да знаят за пътя, по който са минали.

Рак

Раците са хора, които се минават сред капките, имат гений да хващат промоции и разпродажби и икономично да пестят постоянно, когато им се постанова.

Те доста постоянно могат да бъдат същински скъперници, само че са толкоз практични, че са съвършените спестовници и оптимизатори на персоналния бюджет.

Близнаци

Близнаците просто постоянно са невероятни късметлии, с каквото и да се захванат. Макар и да не са толкоз непрекъснати и упорити като лъвовете, те умеят да употребяват мозъка си доста ловко. 

Находчиви, общителни и гъвкави, те са цялостни с другари и контакти и не се опасяват да рискуват, по тази причина и ориста ги обича. Те печелят доста по-често, когато става въпрос за шанс и бързо мислене.

 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР