Който вече е имал удоволствието да гледа Отмъстителите: Краят знае,

...
Който вече е имал удоволствието да гледа Отмъстителите: Краят знае,
Коментари Харесай

Отмъстителите: Краят стори немислимото

Който към този момент е имал удоволствието да гледа " Отмъстителите: Краят " знае, че веднъж е малко, тъй като филмът е в действителност страховит.

Най-стилните звезди на премиерата на " Отмъстителите: Краят "

Жените несъмнено ни събраха очите

Една от аргументите е, че приключва по прелестен и трагичен метод историите от 21 кино лентата преди него. Каквото и да си приказваме обаче приходите в бокс офиса са още по-красноречиви.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Avengers: Endgame (@avengers) на Апр 28, 2019 в 11:09 PDT

" Отмъстителите: Краят " безусловно разпиля всички върхове в историята на киното. Само за първите три дни от премиерата си филмът регистрира 1.2 милиарда $ в международен мащаб.

Как " Отмъстителите: Краят " се отрази на трафика в Pornhub

Кой не би желал да види Хълк в порно филм

Това надминава и най-смелите прогнози, които предричаха 1 милиард. 356 милиона $ идват от Щатите, а останалите 866 милиона $ от международните бокс офиси. Целият китайски народ пък се е изсипал по кината през миналия уикенд, тъй като единствено приходите от Китай са 330.5 милиона $ .

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Avengers: Endgame (@avengers) на Апр 27, 2019 в 11:30 PDT

По този метод " Отмъстителите: Краят " се трансформира във кино лентата с най-вече доходи за първите три дни от премиерата си, задминавайки досегашния водач " Отмъстителите: Война до безкрайност ".
 „ Отмъстителите: Краят “, Marvel и какво да чакаме от кино лентата
Какво да чакаме от „ Отмъстителите: Краят “

Краят е тук, а страстите са неизбежни

The Hollywood Reporter означават, че на " Война до безкрайност " му бяха нужни 11 дни, с цел да доближи границата от 1 милиард, до момента в който " Краят " направи това единствено за три дни. Това автоматизирано значи, че последният филм за Отмъстителите е тръгнал по петите на " Аватар " (2.5 милиарда долара) за най-касов филм в историята.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР