, който спечели в неделя на Африканските нации със Сенегал,

...
, който спечели в неделя на Африканските нации със Сенегал,
Коментари Харесай

Клоп ще реши днес за Мане, Хендерсън се завръща

, който завоюва в неделя на Африканските народи със Сенегал, ще възобнови през днешния ден тренировки с, откакто получи малко повече време след триумфа с националния тим на страната си. В взаимозависимост от това по какъв начин се усеща след днешното занятие Юрген Клоп ще реши дали да го включи в проектите си за неделния дуел с. Капитанът, който пропусна вчерашната победа над поради лека контузия в гърба, е добре и най-вероятно ще се завърне в игра за гостуването на " Търф Моор ".

" Садио ще тренира през днешния ден и допускам, че ще го направи на цялостни обороти. Дали ще може да играе? Ще разберем. Ще вземем решение след тренировката през днешния ден. Трябва да забележим по какъв начин са му се отразили физически последните дни. Хендо ще се завърне в групата. Ако нищо изключително не се случи, той ще играе в неделя. Дивок Ориги и Джо Гомес не са контузени.

Луис Диас изигра един от най-хубавите дебютни мачове, които съм виждал. Трябва да забележим обаче по какъв начин се приспособява. Няма потребност да бързаме. Бе добра опция през вчерашния ден да стартира като титуляр, в случай че Садио не бе тук, а Мо се завърна от доста натоварен шампионат.

Хубаво е да имаме качествени разновидности. Това е първият миг, в който всички са здрави.

Удоволствие бе да виждам Бърнли против Манчестър Юнайтед. Ситуацията с тях изяснява за какво Премиър лийг е най-хубавото състезание. Те демонстрираха невероятни качества. За тях има огромна опция да останат в лигата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР