, който през 2017 г. купува от вече покойния баща

...
, който през 2017 г. купува от вече покойния баща
Коментари Харесай

Потърпевш от шефа на БАБХ Христо Даскалов: Каква правда да вземеш имот от болен на безценица? Чувствам се ...

, който през 2017 година купува от към този момент починалия татко на Ангелов  105 квадрата къща в центъра на Първомай, плюс двор от половин декар и друга сграда за смешната сума от 11 000 лв.. 

е 10 пъти под действителната на пазара. Атанас Ангелов споделя и други детайлности за метода, по който Даскалов се домогва до имането. Оказва се, че преди този момент възрастният Георги Георгиев преписва къщата на Даскалов сякаш против гледане. По думите на сина му това не се случва и по тази причина съдът скапва “сделката ” по искане на дядото. Не аз, съдът споделя, че татко ми не е бил гледан ”, прецизира пострадалият.

 

След това шефът на БАБХ поставя ръка върху парцела по друга схема- посредством покупка. “Плаща 11 200 лв., когато татко ми е бил болен ”, прецизира той.  Оказва се, че разплащането е ставало на порции, като последния транш от парите - 6 000 лв. са били импортирани в деня на гибелта му.

 

“Вероятно по този начин е направил, с цел да нямаме искания за парцела. Даскалов не пристигна на погребението на татко ми, евентуално тъй като е бил в банката ”, добави синът на починалия Георги. Той потвърждава пред камера, че е той и сестра му са директни наследници. Опровергава изказванията на Даскалов, че Георги му е бил “втори татко ”. 

 

Мъжът демонстрира и банково извлечение, от което се вижда, че умиращият Георгиев, в последните дни от живота си всеки ден е теглил разнообразни суми от картата си, в порядъка на 400 лв.. Това е до през днешния ден буди съмнение, защото никой не може да си изясни защо са му трябвали тези суми. 

 

В последна сметка резултатът е явен - Христо Даскалов, претендент за народен представител от Политическа партия става по-богат с апетитния парцел в Първомай, взет на безценица, а наследниците на дядо Георги  пият една студена вода.  “Не желая от моите налози на този човек да се заплаща заплата ”, заключава Атанас пред камерата на Николай Караколев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР