, който открито заяви, че се е опитал да спре

...
, който открито заяви, че се е опитал да спре
Коментари Харесай

Калин Стоянов отговори на Рашков: Не е имало теч на данни от ГДБО...

, който намерено съобщи, че се е опитал да спре теча на информация, само че не е съумял. 

 

Пред Лора Крумова по Нова телевизия Рашков съобщи, че  някой или някои от неговите заместници или тогавашният шеф на ГДБОП Калин Стоянов (сега вътрешен министър), е подал или са подали информацията към групата и лицето – Мартин Божанов.

“Напротив, ГДОП беше единствената институция, която събра данни и сигнали за формиране на досъдебни производства в СГП ", уточни Стоянов.

 

Дали Нотариуса е бил помощник на Министерство на вътрешните работи ще стане ясно в границите на воденото досъдебно произвеждане, сподели още Стоянов. Такава информация право да изиска има наблюдаващият прокурор. Ако това се случи, шефът на Министерство на вътрешните работи съобщи, че тези данни ще бъдат предоставени, в случай че е належащо. Пред Нова телевизия арбитър Владислава Цариградска, която твърди, че е била заплашвана от убития Божанов, съобщи, че заканите към нея са се нараснали, а също така Нотариуса е бил скришен помощник на Министерство на вътрешните работи.

 

“Имал е водещ началник от ведомството. По неофициална информация мисля, че той е от 3-то РУП, който напълно неотдавна е бил освободен от служба. Добре е да зададете тези въпроси към министъра на вътрешните работи ”,

 

Министър Стоянов разяснява още, че няма доказана информация на този стадий за полицейски коли пред така наречен съдийски частен клуб. се появиха в обществените мрежи от консуматори, които са създали информация през Гугъл Maps.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР