Който обича, ревнува!“ Има многобройни сентенции и съвети за това

...
Който обича, ревнува!“ Има многобройни сентенции и съвети за това
Коментари Харесай

Най-големите заблуди за любовта

„ Който обича, ревнува! “ Има многочислени сентенции и препоръки за това по какво се познава хубавичко хармонична връзка. Тук ще ви разкрием за какво не би трябвало да им се доверявате.

Мит 1. Противоположностите се притеглят

В първите месеци от връзката, когато в стомаха към момента пърхат пеперудки, противоположностите може да са доста възбуждащи. Но щом пеперудите отлетят, лъсва действителността. Когато стане ясно, че нямате нищо общо, неизбежно поражда напрежение. По главните въпроси е наложително да споделяте едно мнение. Как другояче да действа сполучливо партньорството, в случай че двамата теглят колата в разнообразни направления? Освен това става демонски уморително, когато дойдат децата. Тогава е съвсем невероятно да се преодолеят радикалните противоположности.

Мит 2. Във връзката двамата би трябвало да са равнопоставени

Става ли дума за пълноправие, подписваме се с две ръце под това изказване.  Но постоянно фразата се схваща по този начин, като че ли се отнася за един тип лист със отговорности. Ако аз направя това, ти пък ще направиш това. И назад. Не бива да възприемате връзката като някакво счетоводство. Ако в петък сътрудникът ви има своята мъжка вечер, няма потребност незабавно да си уреждате среща с приятелки.  Бихте могли просто да се радвате, че ще прекара прелестно. Срещнете се с приятелките си единствено в случай че в действителност имате предпочитание, а не тъй като той ще се забавлява по същото време без вас. Ако започнете да водите доклад и по-късно да търсите сметка, връзката се трансформира в затвор. Да умеете да се радвате за другия и да инвестирате в партньорството – това е ключът към щастливата връзка!

3. На висок глас се карат единствено тези, чиито връзки куцат

Става ви чоглаво, когато най-хубавата другарка ви довери: „ Ние в никакъв случай не се караме! “ Все отново не би било зле понякога да го вършат, с цел да излеят това, което им се е натрупало. Повишаването на звук не е симптом за нещастна връзка. Има двойки с хармонични връзки, които все пак постоянно си крещят. Само би трябвало да внимавате да не обиждате другия в разногласието и да пазите достолепието му. Можеш да оскърбиш някого даже когато приказваш безшумно и умерено. И това е доста по-лошо, тъй като не изричаш обидните думи в яда си. Ако въобще не се карате и не спорите, това би могло да значи само, че непрекъснато избягвате споровете. Обикновено единствено единият се бои от тях, до момента в който другият кипи вътрешно – белким това е потребно за връзката? Хармонията непременно може да бъде доста деструктивна. Тя може да попречи да бъде изяснено в точния момент някакво неразбирателство. Възможно е с времето да натрупате у себе си незадоволство, което или ще ви разболее, или един ден ще ескалира в величествен скандал.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР