Който ни въвлича във войната трябва да понесе своята отговорност.

...
Който ни въвлича във войната трябва да понесе своята отговорност.
Коментари Харесай

Радев за войната: Очевидно сме се запътили към икономическа ликвидация на Европа

Който ни въвлича във войната би трябвало да понесе своята отговорност. Пропуска се нещо, което Вацлав Клаус, който не е нито болшевик, нито пропутински насочен, в последно време споделя, че бягството от договаряния и отиването в областта на това да доведем войната до надвит край значи самоликвидация икономическа на Европа. Очевидно ние сме се запътили натам. Това разяснява президентът Румен Радев пред публицисти по време на церемонията за Деня на храбростта.

" Назначените от мен министри бяха мощни, когато работиха дружно в служебния кабинет, само че впускането им в партийна политика е огромно тестване, за доста от тях непостижимо. Това е за повторно. На президенството се приписва политически план, само че в случай че аз поддържа самодейност или партия ще го заявя персонално ", сподели Радев.

" Абсолютно неприемливо е в центъра на столицата да се основават конфликти във връзка войната. По българските улици би трябвало да се веят български флагове. Наш дълг е да бъдем солидарни с жертвите на войната, да поддържаме по всякакъв начин, само че подсещам, че кръвопролитията стартират с милитаристки апели. Те нямат място у нас ", разяснява президентът.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР