Който не вярва, може да си купи книгата на Путин

...
Който не вярва, може да си купи книгата на Путин
Коментари Харесай

Путин написал „Моята борба“ и повторил Mein Kampf на Хитлер, което шашна Русия и света

Който не има вяра, може да си купи книгата на Путин против 750 рубли, разгласи някогашният народен представител и полковник от Комитет за Държавна сигурност (на СССР) и ФСБ Генадий Гудков. Става ясно, че съветският президент е описал в скандалното произведение своя път в спорта и някои персонални прекарвания.

 

Тук поражда въпросът, дали в действителност има такава книга или това е подправена вест. В съветски медии се разгаря нечовечен спор. Някои настояват, че е изцяло в стила на путиновото мислене да повтаря тези на нацисткия лидер. Дават се образци:

" Германска Австрия би трябвало непременно да се завърне в лоното на великата немска татковина и освен това напълно не по стопански аргументи. Не не. Дори в случай че тази асоциация би била ненужна и даже нездравословна от икономическа позиция, тя въпреки всичко е нужна. Една кръв - една страна! Германският народ би трябвало да сплоти всичките си синове в границите на една страна... и тогава мечът стартира да играе ролята на рало, тогава кървави сълзи напояват земята, която би трябвало да обезпечи ежедневния самун за бъдещите генерации ".

 

Така стартира Mein Kampf на Адолф Хитлер. Идеите, съдържащи се в нея (а първите думи на книгата постоянно са от изключително значение) странно/страшно припомнят публикацията на Владимир Путин „ За историческото единение на руснаци и украинци “. В нея Путин предизвестява, че " Украйна, движейки се на Запад, върви по пътя на самоунищожението ". Като алена нишка през целия текст на публикацията минава претекстът на Хитлер за изкуственото и трагично делене на една нация, която би трябвало да бъде обединена. И Путин декларира, че е предназначен да сплоти, в случай че би трябвало и посредством „ профилирана военна интервенция “ руснаци и украинци. " Операцията " се оказа кървава сеч против суверенна страна е народ.

 

Книгата на Хитлер „ Моята битка " е оповестена от прокуратурата в Русия за екстремистка литература. Но няма реакция от същата прокуратура във връзка „ теорията “ на Путин за завладяването на Украйна по „ нужда “…

 

Фейк или не, разногласията към близостта на Путиновите разбирания за обединяване на руснаците със средствата на войната с тези на Хитлер, будят мощна паника.

 

Моментално са задействани съветските секрети служби да издирят създателите на " новината " за книжния труд на Путин. Съществуват даже подозрения, че има издадена такава книга, в която са събрани изказвания и публикации на Путин, които се приближават или даже покриват по наличие и внушения речи и публикации на Хитлер. 

 

Странно е, че от Кремъл към този момент няколко дни, откогато в мрежите „ избухва “ новината за книгата няма опровергаване.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР