Който не празнува и не се весели днес, влиза в

...
Който не празнува и не се весели днес, влиза в
Коментари Харесай

Който не празнува и не се весели днес, влиза в конфликт с Вселената

Който не чества и не се радостни през днешния ден, влиза в спор с Вселената

Луната е в огненият знак Стрелец до 05:57ч на 4 май. Близо до пълнолуние в символ Стрелец, фамилната идилия и единство са изцяло действителни. Цари прочувствена непоклатимост. Подходящо време за другарство с родителите, снаха да поддържа връзка със свекърва си (ако няма кървави войни ) – има огромен късмет да реализират единодушие, занимавайте се с децата си. Не вземайте нещо, изгубено от други хора.
Уязвими са кръвоносната система, черния дроб, жлъчката и тазобедрените стави.

До 22:52ч сме под въздействие на 17 лунен ден. Ден на мистериите на Дионис. В този лунен ден в антична Гърция са устройвали свещените вакханалии. Период на вътрешна независимост и разкрепостеност, само че не трябва да се стига до буйства и пиянства.

Чудесно е да се падне 17 лунен ден в сряда, а и в комбиниране със знак Стрелец, просто е прелестно – имат обща характерност и отлично се съчетават. Идеален ден за демонстрация на страсти и усеща. Може да се откажете от самоограниченията и намерено да се радвате на живота във всичките му проявления. Време за наслада и забавление. По личното си въодушевление и положение можете да определите вярно ли сте избрали своя път. Всякакво отчаяние и горест в този ден са неприемливи. Ако сте в приповдигнато въодушевление, жизнен дух, значи сте здрави както физически, по този начин и душевен. А в случай че усещате тежест в гърдите си, тъжно ви е – правилен знак, че някъде грешите, замислете се какво не е наред в живота ви и с вас.

Много е уместно да се посети увеселително забавление – спектакъл, кино, концерт, дискотека. Прекарвайте си времето радостно и прелестно. Бъдете занимателни, смейте се. Не приемайте съществено каквото и да се случва, както се споделя „ пуснете ситуацията”. В този лунен ден, който е срещу празненствата и веселието, значи е срещу естествените естествени ритми. Т.е. влиза в спор с Вселената, а позитивни резултати от това няма.

Ден на плодородието, екстаза и насладата от Битието. Празник на любовта. Благоприятен ден за фамилиарност, брачен връзки. Подходящо е за тантрически секс. Крайно нежелателно е да сдържате желанията си и еротичните мечти. Природата приканва: правете секс и обич!

Не е загадка, че верният и съразмерен полов живот е основа освен на физическото, само че и на психологичното здраве. Но тук става въпрос не за угаждане на скотски инстинкти, не за недодялан секс, а за пълноценно полово другарство, което включва освен физиологията, само че и човешкото осъзнаване и влагате на усеща.

Семейните хора е добре да си устроят празнична атмосфера, да заведат децата на цирк или да се направи нещо друго занимателно за цялото семейство. Гледайте снимани занимателни клипчета на фамилията.

Добре е да се подписа брак в 17 лунен ден, в който дълго време ще се задържи любовта. Най-благоприятното време за осъществяване на сватбени тържества и юбилеи, само че без да се прекалява с алкохола и преяждането. Много удобни са в този момент процедурите по лекуване на неплодородие и импотентност.

Хубаво е да се отиде в храм, да се извърши причестяване. Днес оптимален е жълтият цвят и неговите оттенъци. Добре е да носите в себе си хематит и циркон.

Бизнес – Проектите дадени в 17 лунен ден за разглеждане на началството, имат огромен късмет да бъдат признати. Идеално време за групова работа, за срещи в непринудена и неофициална конюнктура. Благоприятно е за дейни дейности, за взимане на значими решения. Денят не подхожда за монотонна и рутинна работа.

Сънищата в този момент са свързани със сексуалността. От подсъзнанието стартират да излизат сподавени полови стремежи и неосъществени еротични мечти. Всички те се нуждаят от реализация.

Подстрижка – Ще ви донесе изгода, в случай че не планирате огромни промени. В противоположен случай се въздържайте.

Покупки – Удачен ден за всевъзможни покупки. Главното изискване е да изпитвате наслада и да сте в приповдигнато въодушевление, когато придобивате закупеното.

Най-големият грях на деня е да бъдете унили и тъжни, без въодушевление!

В 22:52ч стартира новият 18 лунен ден, който ще продължи до 23:47ч на идващия ден.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР