Който нарушава правилата, да си ходи. Това е мнението на

...
Който нарушава правилата, да си ходи. Това е мнението на
Коментари Харесай

Теменужка Петкова: Който нарушава правилата, да си ходи

Който нарушава разпоредбите, да си върви. Това е мнението на Теменужка Петкова, някогашен министър на енергетиката, а сега народен представител от ГЕРБ, за вота на съмнение към държавното управление.

" В такава обстановка няма нищо по-естествено да се желае оставка и да се търси сметка. Трябва да се съблюдават демократичните процедури, а ГЕРБ е потвърдила своята честност. Хората желаят да чуят нашите претекстове за вота. Това е най-слабото държавно управление за последните 30 години ", сподели Петкова по Българска национална телевизия.

В момента България е в топ 5 на Европейския съюз по растеж на инфлацията. Това държавно управление е нездравословно и всеки би трябвало да гласоподава по съвест. Продължаваме промяната трансформира Народното събрание в борса за депутати. Подобно нещо не е имало в Народното събрание. Такива дейности ще демотивират хората да гласоподават. Няма по какъв начин да водим договаряния с изчерпано държавно управление, което всеки понеделник тегли заеми и изяснява какъв брой добре ръководи, сподели още Петкова.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР