Който ми извади окото, ще играе в националния. Резултатите са

...
Който ми извади окото, ще играе в националния. Резултатите са
Коментари Харесай

Ясен Петров: Който ми извади окото, ще играе в националния отбор

Който ми извади окото, ще играе в националния. Резултатите са най-важни, уповавам се футболистите, които викаме в националния тим, да са мъже. Думи на новия селекционер на националния тим по футбол Ясен Петров пред бТВ. Искам да видя израстване на българки футболисти, че някой шава.
Според него разликата от футбола в предишното и през днешния ден е, че в този момент я няма улицата. Аз съм от Пловдив. Бях в спортно учебно заведение, там тренирахме. Като се върнех, продължавах да играя на улицата. Играеш 8 часа. Понякога и в огромното междучасие играехме и закъснявахме за час. Вече е доста друго.

Петров изясни също, че от близо 7 милиона българи всички схващат от футбол. И от политика. И всички са доста отрицателно настроени.

Новият треньор изрази неразбиране от въпроса дали ще има намеси в определянето на футболистите за тима. Не мога да си показва такова нещо. Той и екипът му щели да са единствените, които ще избират състезателите. Който ми извади окото, ще бъде поканен, приключи селекционерът, който е оптимист за бъдещите резултати.

Обеща също да проучва съществено думите на треньорът на ХХ век Димитър Пенев, кото споделил: Българкият футбол е в засада. Според Петров Пенев бил доста умен човек и трябвало да осмисли казаното.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР