Който и да ни управлява, дори и от чужбина да

...
Който и да ни управлява, дори и от чужбина да
Коментари Харесай

Легендата Георги Мамалев: Политиците оставиха народа да мизерства

Който и да ни ръководи, даже и от чужбина да пристигна - все тая. Положението е доста тежко и за първи път аз съм в действителност доста угрижен, тъй като няма накъде. Не може да се продължава с такава безнаказаност “. Това съобщи пред „ Ретро “ огромният артист Георги Мамалев. „ Не може хората, да влизат в политиката с една-единствена цел - обир, и да оставят народа си безпаричен, гладен и непрекъснато отчаян “, ядосано споделя Мамалев.

„ Разбира се, че ще гласоподавам! Всеки един от нас би трябвало да излезе и да даде своя глас на 9 юни. За страдание, хората от ден на ден демонстрират незаинтересованост, защото са обезверени от протичащото се в България, само че е реалност, че единствено ние, в случай че се надигнем, може да променим протичащото се “, безапелационен е геният. Актьорът разкри, че политиците се подиграват най-вече с възрастните, а доказателство за това бе добавката за най-бедните пенсионери от 100 лв. за Великден.

Трябва да се вдигнат пенсиите на всички български жители. За да съумеят хората да се почувстват самостоятелни и независими и да могат да си разрешат обикновени неща и удоволствия в живота “, споделя популярният артист. „ Омръзнало ми е от празни обещания. Това, което желая, е най-сетне да има развиване в ходовете на ръководещите, защото, е срамно да оставят народа си да мизерства “, съобщи Мамалев. По негови думи преди години даже той е имал късмет да влезе в политиката, само че не се е съгласил. „ В началото на демокрацията, когато всичко беше доста възторжено, имах 2-3 такива оферти, само че популярност Богу, трезво отказвах. И до момента съм последовател на демокрацията и съм евроатлантик “, разкри артистът. Мамалев разкри, че не се тормози толкоз за себе си, що се касае за младите, защото тяхното бъдеще ще бъде под въпрос в страната ни. Много българи са се върнали от чужбина, с цел да поддържат България, само че уви, множеството остават разочаровани от протичащото се.

Актьорът разяснява и славния път за своята кариера, както и какъв брой време му остава да играе в театъра. „ Живот и здраве, в случай че мога още 2 - 3 години да поиграя, и по-късно към този момент... Не се натискам, дано да играят младите. Много малко са функциите в международната драматургия за възрастните артисти. Не се имам за легенда. Не съм направил нещо кой знае какво, просто си свърших работата. От дете мечтаех да стана актьор и го изпълних. Общувах с огромни артисти, което е доста значимо. Към шоубизнеса ме притегли Тодор Колев. Познавахме се от „ Двойникът “ и някак се сближихме, макар че той не беше доста контактен. Прояви интерес към мен и ме предложения в „ Иръпшъните “. След години се появи и „ Клуб НЛО “, заключи Георги Мамалев.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР