“Който и да бъде излъчен за министър-председател от ИТН, структурата

...
“Който и да бъде излъчен за министър-председател от ИТН, структурата
Коментари Харесай

Тома Биков: Следващият премиер ще е резултат от задкулисна сделка

“Който и да бъде излъчен за министър-председател от Има Такъв Народ, структурата на бъдещето ръководство ще бъде скрепена от подмолна договорка, чиято цена занапред следва да бъде платена от всички българи “. Това съобщи в профила си в обществената мрежа Фейсбук.

Той напомни, че към този момент сме имали два сходни кабинета - на Беров и на Орешарски. „ Това са ръководства без министър-председател, които не носят политическа отговорност и служат за заслон за реализиране на огромен обир “, акцентира Биков.
 Тошко Йорданов загатна, че отново няма да има предварителни диалози с други партии за държавно управление Тошко Йорданов загатна, че отново няма да има предварителни диалози с други партии за държавно управление
Ще представим (най-вероятно в сряда, 21 юли) нов вид за държавно управление и в случай че не бъде утвърден, най-вероятно ще тръгнем на нови избори....

Според него през идващите месеци България ще продължи да затъва в блатото на политическата рецесия и хаоса. „ Затова договарянията и диалозите сред Трифонов, Манолова и Иванов могат да имат ролята само на слаб спектакъл, който ще цели да скрие тези, които следва да ръководят импровизирано. Предстоят ни сложни времена на безвремие, обърканост и неустойчивост. Времена, в които тези, които взимат решенията, няма да носят отговорност “, предизвести Тома Биков.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР