Който е по-истински ангажиран ще спечели европейските избори, избирателите са

...
Който е по-истински ангажиран ще спечели европейските избори, избирателите са
Коментари Харесай

Георги Пирински: Станишев трябва да води листата на БСП за евроизборите

Който е по-истински зает ще завоюва европейските избори, гласоподавателите са извънредно разочаровани от политици и политическия развой. Това съобщи евродепутатът Георги Пирински в предаването " Още от деня ".

Той беше безапелационен, че Сергей Станишев би трябвало да е лидер на листата на Българска социалистическа партия за евроизборите. Не изключи опцията и той самият да се включи в конкуренцията за идващия Европейски парламент, в случай че бъде подсилен.

Няма по какъв начин да се пренебрегне институцията ОЛАФ, която е виновна за следствието на сходни изказвания за съществени нарушавания с европейски средства, разяснява Пирински във връзка абсурда " Ало, Банов съм ".

По думите му през последните години в Европейски Съюз извънредно остро се преглежда всеки въпрос, който визира парите на данъкоплатците.
Георги Пирински, евродепутат: Ако не бъде сезиран ОЛАФ, могат да зародят неуместни въпроси, защото те са страж на европейските средства. Тази стъпка е изцяло оправдана.
Пирински изрази убеденост, че от левицата, които сложиха този въпрос на вниманието на обществото, не са подходили лековато, със степен на хазартност.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР