Която и партия от протеста да предложи правителство, ще бъде

...
Която и партия от протеста да предложи правителство, ще бъде
Коментари Харесай

Станислав Балабанов, ИТН: Ако бяхме предложили кабинет, щяха да ни задушат

Която и партия от митинга да предложи държавно управление, ще бъде задушена, съобщи депутатът от „ ИТН “, съобщи кореспондент на БГНЕС.
Балабанов разяснява, на което депутатите не съумяха да вземат решение даже за дневния си ред, откакто ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи се въздържаха при гласуването.
 Тошко Йорданов: Беше ясно, че този парламент няма да изкара повече от месец Тошко Йорданов: Беше ясно, че този парламент няма да изкара повече от месец
Много близо до здравия разсъдък е, че този парламент най-вероятно няма да изкара повече от един месец. Това сподели ръководителят на парламе...
„ За това върнахме този мандат. В противоположен случай щяхме да бъдем задушени от тези, които посредством политическата си мъка взимат решения, срамни за суверена. Всички чакат да се промени нещо. Ето, имаме мотив – Изборен кодекс, с цел да може да вървим на по-честни избори, а всеки един от нас да гласоподава по доста по-честен и транспарантен метод “, уточни Балабанов.
„ Тези от ГЕРБ, които популистки предлагаха мажоритарната система посредством популистки ход, с цел да ни слагат в неуместна обстановка, за какво през вчерашния ден гласоподаваха „ срещу “ на Правна комисия? “, попита още депутатът, който съпостави предлагането за мажоритарни избори с това за нова конституция на страната.
„ Просто да печелят време и тупкат топката “, счита той.
„ Ще идем на нови избори и суверенът още веднъж ще раздаде картите. Виждате каква е обстановката в пленарна зала. 50 против 100 и недостатък „ въздържали се “ – не става “, добави още той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР