Която и партия от досегашните коалиционни партньори да получи третия

...
Която и партия от досегашните коалиционни партньори да получи третия
Коментари Харесай

Йорданов: Трябва да се опита и с третия мандат

Която и партия от досегашните съдружни сътрудници да получи третия мандат, тя би трябвало да опита да направи държавно управление. Това сподели зам.-шефът на “Има подобен народ” Тошко Йорданов.

Официална писмена покана за диалози с Политическа партия не сме получавали. Устно мога и аз да ви насочва, само че какво от това? То си има правила и възпитание. Но и да бяха изпратили такава през вчерашния ден, щеше да е доста, доста закъсняла в обстановката, в която Политическа партия сами се сложиха, разяснява Йорданов.

Продължават да нямат и ще продължат да търсят, и ще не престават да нямат, сподели още той за това ще има ли Политическа партия поддръжка от депутати от Има Такъв Народ. Според него “Промяната” е трябвало да проведат естествени диалози с партиите.

Човек не би трябвало да е талант да се сети, че щом считат, че наши депутати могат да са техни сътрудници, би трябвало да изпратят покана до нас и да проведем естествен диалог. Както и Асен Василев и Кирил Петков да не са в държавното управление. Това беше повече от ясно, сподели той. Според него която и партия да получи третия мандат, няма да постъпи по този “глупав” метод като Политическа партия и ще изпрати предложения до другите партии.

Какво значи бихме ли взели третия мандат? Това го взема решение президентът. Но всяка партия, която го получи, е длъжна да опита държавно управление, безапелационен е той.

Ние нямаме проблем с Политическа партия. Проблемите се споделят Кирил Петков и Асен Василев поради едноличните решения, които вземаха и нарушаването на съдружното съглашение. Те скапаха обединението, не знам за какво казвате, че ние сме я развалили. Ние четири месеца казвахме, че се нарушава съдружното съглашение. Теоритично на третия мандат могат да се водят естествени диалози, уточни Йорданов.

Петков и Василев не ги виждам като бъдещи министри. Виждам си ги като ръководители на Политическа партия, каквито са си и нас това не ни интересува, безапелационен бе той.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР