, която Джорджия ще хвърли с новото си видео. Е,

...
, която Джорджия ще хвърли с новото си видео. Е,
Коментари Харесай

Скандалните признания в "Инфаркт" събраха Джорджия и баща й за първи път от години ВИДЕО

, която Джорджия ще хвърли с новото си видео. Е, тя към този момент е реалност, а реакциите в обществените мрежи са повече от взривоопасни. Причината - поредицата от скандални самопризнания за персоналния свят на поп фолк дивата, изразени по допустимо най-директния и изострен метод.

В клипа Джорджия не е икономисала и от сексапила, и от хапливостта си, а това, което се случва малко, откакто парчето прави своята гръмка премиера в You Tube този понеделник, е даже още по-фрапиращо.

Оказва се, че бащата на изпълнителката, който от години живее и работи в Германия, вижда песента във виртуалното пространство и тя се трансформира в непредвиден мост сред двамата. Дотолкова - че той взема решение да си сътвори профил, единствено с цел да може да разяснява песента на щерка си, което след това я трогва до сълзи.

От написаното от певицата към него излиза наяве, че "Инфаркт " чупи върхове по гледаемост, а даже канала, в който се разпространява в You Tube още не е създаден, което сигурно щеше да я изстреля на тоталния връх по гледаемост.

Музиката и текста на "Инфаркт ", чиято премиера беше преди броени дни - в понеделник, е на самата Джорджия, а за аранжимента е виновен Ради Кишев.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР