Коя нация е шампион по консумация на алкохол в Европейския

...
Коя нация е шампион по консумация на алкохол в Европейския
Коментари Харесай

Класация на "ШОУ": Топ 10 на БГ звездите, които посягат към чашката

Коя нация е първенец по консумация на алкохол в Европейския съюз и къде се подреждат българите в тази ранглиста? Датчаните и шведите държат първото място в Европейски Съюз по консумация на алкохол, а минимум пият португалците и италианците. А къде се подреждат българите? Всъщност те са в групата на въздържателите - на седмо място. 27% от интервюираните българи са споделили, че през последната година не са пили алкохол. За сметка на това обаче 91% от невъздържателите са декларирали, че през последните 30 дни са се отдали на насладата на алкохолни питиета. Сред постоянните пиячи има и огромна плеяда от родни звезди. През годините сме ставали очевидци на зрелища, около пиянските им изцепки. " ШОУ " показва в новия си брой, който към този момент е на пазара, една ранглиста на родните звезди, които са намерили разтуха в честото надигане на чашката.

 Иван Ласкин В актьорското съзвездие у нас за алкохолните страдания на Иван се приказва от години, само че до неотдавна той самият изрично отхвърляше. Негови сътрудници обаче настойчиво продължаваха да настояват, че в някои дни изпивал самичък – сам по две шишета с концентрат и заради това от време на време му се налагало да си полежи в токсикологията.
„ Истината е, че осъзнах за проблемите си с алкохола. Оповестявам това, тъй като по този начин считам да слага основите на нужното лекуване. Така ме посъветваха минали през тъгите на отказването сътрудници. Според тях да споделиш, доста оказва помощ, макар че никой не знае тъкмо защо”, показа преди известно време Васко да Гама.
Иван Ласкин описа, че за първи път се натаралянкал на 15- годишна възраст. Тогава – да не остане обратно от компанията, с които се правели на мъже и герои. Сега обаче алкохолът се трансформирал в единственото средство, което е в положение да го успокои. Поне до известна степен. Благодарен е на половинката си Алекс Сърчаджиева, която непрестанно го поддържа с обичта си и не се сърди поради неговите провинения.

Дебора Всички видяхме по какъв начин фолкпевицата Дебора се натаралянка в къщата на „ Биг брадър” преди няколко месеца. Продуцентите оповестиха, че за десетгодишната история на шоуто не са виждали сходно знамение и я изгониха наложително. Голяма виновност за положението й имаха хората от екипа, които се подиграха с нейните недостатъци и взеха решение да си създадат рейтинга за нейна сметка.
Дебора била прочувствено срината след излизането си от „ Биг брадър”. Певицата не знаела по какъв начин да се оправи с паник офанзивите, които получава и пие алкохол, с цел да ги пребори.
При влизането в „ Биг брадър” паник офанзивите на певицата се ускоряват и тя се усеща доста зле. След излизането си от къщата Дебора получава помощ от Моника Валериева, която преди известно време показа, че има същия проблем. Моника предложила на поп фолк певицата своята лекарка.
Към днешна дата Дебора е съумяла ненапълно да се пребори с проблемите си. Намалила е доста алкохола, а депресивните положения са все по-голяма необичайност.

 Денди Мълвата, че Любомир Милчев - Денди прекалява с пиенето, потегли преди години след неговото присъединяване в коментарното студио на „ ВИП брадър” като посетител. Тогава писателят се появи в изцяло несъответстващ тип и вместо да се усмири от съществуването на камери, продължи да сръбва звучно от сребърна чаша пред очите на всички.
След този случай месеци наред писателят бе подиграван за изцепката си и нееднократно се постановяваше да изяснява какъв брой тъкмо пие и за какво. После последователно името му се позагуби и мнозина взеха решение, че се е взел в ръце, с цел да се лекува. Доказателства за това бяха грижите, които Денди се опита да постави за външния си тип и здравето си. Писателят даже стартира да посещава фитнес зали, с цел да се постегне.
Уви, Денди може да бъде видян на разнообразни всемирски събития, където се налива без пари. Клюката гласи, че е финансово опустошен, което обаче по никакъв метод не го отхвърля от порока му. Започнал е да следи по кое време и къде има някакви обществени прояви, на които се сервира безвъзмезден алкохол за ВИП персони и публицисти. В доста от случаите се настанява при публицистите и пресушава докрай бутилките с концентрат.

 Тодор Славков Пиянските изцепки на внука на Тато – Тодор Славков са известни на всички ни. Много добре помним присъединяване му в „ Биг брадър”, когато на Големия брат му се наложи да скрие алкохола, поради порока на Славков. Докато беше със замъглено схващане той по този начин се скара с Катето Евро, че насмалко дългогодишното им другарство да се изпари.
Преди няколко години Малък Тошко реши да влезе в правия път. Преди две години самият той се похвали, че е отказал алкохола. Битката му обаче не била завършена. Не се знае по какъв начин ще се развият нещата, показва той.
„ Като теглиш чертата и виждаш, че няма смисъл и нещата стават все по-зле. Но си нямате концепция какъв брой отегчителен е животът без алкохол. Аз не съм пил непрекъснато, само че алкохолът беше неотлъчна част от всекидневието ми”, признава той.
„ Като пиех, заран се питах постоянно къде съм, тъй като не съм си стигал до нас, добавя той, изтъквайки, че се майтапи. Човек като борави с чашата повече, борави с такива душевен положения, че плаканията не са нещо, което не му се случват често”, дава отговор Тодор на въпрос дали в последно време е плакал.

 Деян Донков Проблемите с алкохола на Деян Донков идват поради лекарска неточност, която го тласка към личната му деградация. Когато се родил синът им с Анастасия Ингилизова, той почнал да се грижи доста старателно за него. Веднъж, до момента в който сменял памперса на наследника си забелязал, че едното му краче е по-дебело от другото. Звездата на Народния спектакъл ужасно се уплашил и незабавно закарал бебето назад в болничното заведение. След поредност от тежки прегледи и проучвания се оказало, че костта била инфектирана от игла на инжекция. Когато схванал, че става въпрос за лекарска неточност, артистът едвам се събрал в кожата си.
„ Най-големият стрес пристигна при реакцията на педиатърката – опули се и прошепна: „ К’во става тука, бе? “. И по този начин – два месеца беше на венозни антибиотици, не знаехме дали ще почине, дали ще оживее, дали ще му отрежат крайници “, споделя с тъга Донков. Тогава почнали и проблемите му с алкохола. Деян не можел да заспива и всяка вечер обръщал най-малко по едно шише вино или каквото имал на разположение.
Междувременно се разделил с майката на първородния му наследник и се захвана с колежката си Радина Кърджилова. Уви, нездравословният табиет с алкохола траял. Техни сътрудници от театъра описват за случки, които никоя жена не би желала да изпита. Деян непрестанно посягал на половинката си и изобщо не го интересувало дали има хора в близост.
След като с Радина им се роди правоприемник, Деян се е кротнал и от театралните среди го разказват като напълно нов човек, извънредно грижлив към своето семейство.

 Деси Цонева Деси Цонева е друга родна звезда, която шокира феновете на „ Биг брадър” с голямото количество алкохол, което гълтам. За нейни разгулен изцепки се написа от години. В историите са забъркани даже опиати.
След гибелта на татко й – Митко Цонев, Деси се е кротнала и сякаш е захвърлила предходния си метод на живот на боклука. И по-добре. Сега я виждаме усмихната, съответна и най-много трезва, което й разрешава да прекарва повече време със сина си и по този метод да му дава прекрасен образец в живота.
Цонева пие доста по-малко, по една-две чаши вино и единствено по мотиви. Не й липсва времето, когато пиеше по цели нощи. Променила е и кръгът от хора, с които се вижда. Премахнала е всички, които я тикат към дъното и поддържа връзка само с тези, които й оказват помощ да излезе от дупката, в която бе попаднала през последните години.

 Жени Калканджиева Красивата Жени Калканджиева също залита по чашката. Тръпката към чашката си пролича по време на присъединяване й във „ ВИП брат “, където показва нападателно държание след използването на алкохол. Свидетели пък сигнализират за случки в столични нощни заведения, където Жени гавръткала чашите небрежно и по-късно буйствала.
Именно алкохолът е отговорен за проблемите със брачна половинка й Тачо, който също обичал спиртната течност. Говори се, че Тачо непрестанно й изневерявал, което тотално я унищожило и почнала още повече да пие. Решила да дави тъгата си с алкохол. 43-годишната Жени се слави с юношески дух и постоянно може да бъде засечена да се налива в столични клубове в компанията на 20-годишни манекенки от нейната компания.

 Константин Фолкпевецът Константин си признава, че преди присъединяване постоянно подвига градуса на настроението си с алкохола. „ Ако не ударя 2-3 напитки, няма да мога да превключа на същата празненство периодичност, чакат ме 1000 души да ги развличам. Аз не отивам на работа, а на ваучър, обичам да се разпределям “, споделя изпълнителят на „ Черна роза “.
Той не се тормози от квалификациите „ коцкар и наркоман”, които някогашната му половинка Райна му беше лепнала пред медиите. „ Пробвал съм доста неща. Познавам човешките пороци. За мен няма токсини, има дози. Аз умея да се притежавам. Бил съм състезател 14 години и имам дисциплинираност. Не съм подвластен към нищо”, споделя пайнерската звезда.

 Катето Евро Въпреки, че се пробва да се държи на равнище и съблюдава благовъзпитание, Катето Евро не може да скрие от сътрудниците си пиянските си привички, настояват доверени източници. Оказва се, пристрастеността на звездата от „ Оркестър без име” към алкохола е толкоз мощна, че Катето не може да се управлява даже по време на работа.
За казуса на актрисата с пиенето алармира комикът Сашо Дойнов, който намерено признава, че е същински покъртен от метода, по който актрисата се държи по време на подготовки. Двамата си партнираха в пиесата „ Горката Франция” в спектакъл „ Сълза и смях”.
„ Тя е безусловно несъответстваща и не го споделям от позицията на човек, който доста се въздържа от сходни изкушения. Но да си забравяш репликите, да закъсняваш и при все че да дремеш във всеки комфортен миг, си е безспорна насмешка. Да не приказваме, че идва подпухнала и недоспала, неведнъж с махмурлук”, споделя цапнатият в устата Сашо.
Любовта на Катето към чашката не е загадка за никого от години. Грозната истина обаче лъсна с цялостна мощ по време на присъединяване на звездата в предишното издание на „ ВИП брадър”. Тогава актрисата втрещи всички с количеството алкохол, което успяваше да погълне всекидневно.
По всичко проличава, че към този момент се е кротнала и отдава цялото си внимание на своята внучка, вместо на алкохола.

 Лора Караджова Лора Караджова призна пред Петя Дикова и предаването „ Култ “, че дави тъгата си в алкохол. „ Старая се да не пресилвам с алкохола. Но като човек на изкуството няма по какъв начин да не пия, “ изясни Караджова.
Признанието на дъщерята на известния реализатор Данчо Караджов пристигна във връзка новото й парче. В своя отбрана Лopa Kapaджoвa пocoчи, чe пoлaгa cтapaниe дa нe пpeĸaлявa cъc cпиpтнитe нaпитĸи и дoпълни, чe e пoчти нeвъзмoжнo чoвeĸ нa изĸycтвoтo, ĸaĸъвтo e тя, дa нe пиe.
Зa cмeтĸa нa тoвa oбaчe Лopa Kapaджoвa ĸoнтpoлиpa cтpиĸтнo вcяĸa xaпĸa, ĸoятo cлaгa в ycтaтa. Toвa e тaйнaтa й зa ceĸcи фopмaтa, ĸoятo пoддъpжa.
Πoĸpaй мнoжecтвoтo й cлyжeбни aнгaжимeнти и гpижитe зa мaлĸaтa, нe й ce e нaлaгaлo дa пaзи диeтa, така ĸaтo ĸилoгpaмитe cяĸaш ca ce cтoпили oт caмo ceбe cи.

Подготви Красимир КРАСИМИРОВ


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР