Коя монета е избрана от експертите като най-добрата за инвестиране?

...
Коя монета е избрана от експертите като най-добрата за инвестиране?
Коментари Харесай

Оценка на най-добрите криптовалути, в които да инвестирате

Коя монета е определена от специалистите като най-хубавата за вложение? Dogecoin (DOGE), Bitcoin Cash (BCH) или VC Spectra (SPCT)? 

Експертите предвиждат, че до края на годината цената на Dogecoin (DOGE) ще доближи $1, надминавайки историческия си връх. По сходен метод Bitcoin Cash (BCH) остана бичи, откакто американски съд се произнесе против Комисията по скъпите бумаги и тържищата. Междувременно VC Spectra (SPCT) набра впечатляващите $2.4 милиона в частната си предварителна продажба.

> > КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА < <

Обобщение

  • Dogecoin (DOGE) може да нарасне до $1 до 2024 година с поддръжката на Илон Мъск.  
  • Bitcoin Cash (BCH) може да доближи $300 до 2024 година заради интензивността на китовете.
  • Инвеститорите в предпродажбения трети стадий на VC Spectra (SPCT) се приготвят за 81.82% възвръщаемост.

Прогноза за цената на DOGE: Може ли кралят на меме монетите да доближи $1?

На 30 август Dogecoin (DOGE) се сблъска с вътрешни различия, защото основен разработчик, прочут като “ Mishaboar ” реагира на обществено гласоподаване, инициирано от Маршал Хейнър , по отношение на въвеждането на стейкинг в мрежата на Dogecoin (DOGE).



Въпреки че 60% от интервюираните гласоподаваха срещу този проект, Mishaboar акцентира евентуалните последствия от този ход, като в процеса на гласоподаване направи негативна прогноза за цената на DOGE.

Стойността на Dogecoin (DOGE) непрекъснато намаляваше на фона на тези вътрешни различия. Dogecoin (DOGE) спадна от $0.067 на 30 август до $0.062 на 2 октомври, което съставлява спад от 7.46% . Освен това, защото правосъдният развой против Илон Мъск към момента продължава, вложителите хвърлят отрицателна прогноза за цената на DOGE. Те считат, че до ноември цената на DOGE може да спадне към границата от $0.030 .

Може ли Dogecoin да доближи $1 до края на годината? Експертите с бичи настройки считат, че има късмет.

VC Spectra остава най-удачният вид за вложителите за оптималната възвръщаемост

През последните месеци както Dogecoin (DOGE), по този начин и Bitcoin Cash (BCH) демонстрираха впечатляващи резултати. Въпреки това забележителният триумф на VC Spectra (SPCT) при предварителната му продажба засенчи неговите противници. VC Spectra (SPCT) към този момент е набрала $2.4 милиона в своята частна предварителна продажба, позиционирайки се като една от най-хубавите криптовалути за вложение.

VC Spectra (SPCT) действа като децентрализиран хедж фонд , като употребява опита на висококвалифициран капиталов екип, с цел да разпознава систематично най-обещаващите капиталови благоприятни условия посредством непоколебим развой на асортимент. Този метод на съдействие с бизнеса има за цел да понижи рисковете и да усъвършенства възвръщаемостта за своите вложители.

Понастоящем обществената предварителна продажба на VC Spectra е в стадий 3, като токените се оферират на цена от $0.044 . Това съставлява 450% възвръщаемост на вложенията (ROI) за вложителите от стадий 1, които са закупили SPCT на цена от $0.008 .  

Освен това, при планирана цена на токените от $0.080 при привършване на обществената предварителна продажба, вложителите от стадий 3 могат да чакат забележителна възвръщаемост на вложенията от 81.82% .

В резултат на това VC Spectra (SPCT) си завоюва видно място в описите на специалистите с най-хубавите алткойни за вложение, подкрепено от изключителните ѝ резултати и обещаващ капацитет.

> > КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА < <

Цената на Bitcoin Cash остава бича на фона на мечия пазар

На 28 август съдът в Съединени американски щати се произнесе в интерес на Grayscale по делото ѝ против Комисията по скъпите бумаги и фондовите тържища , което провокира внезапен скок в цената на Bitcoin Cash. В часовете след решението на съда цените на други криптовалути също се покачиха.

Интересно е, че BCH надмина другите водещи криптовалути през 24-те часа, последвали решението. Точно по този начин, цената на Bitcoin Cash се увеличи със 17.74% от $190.41 на 28 август до $224.18 на 29 август.  

Освен това нарастването на цената на Bitcoin Cash съответства с повишение на интензивността на китовете , което способства за всеобщия напредък, регистриран от BCH. След решението Bitcoin Cash (BCH) нарастна с 29.53% до $246.63 на 2 октомври.  

Тъй като техническите знаци като 10-дневната SMA сочат към бичо бъдеще, анализаторите плануват следващ скок на цената на Bitcoin Cash над $300 до 2024 година Тази прогноза за цената на Bitcoin Cash трансформира токенът в един от алткойните, които би трябвало да се следят през 2023 година  

От друга страна, интензивността по блокчейн разработките на Bitcoin Cash (BCH) се забави напоследък спрямо други вериги. Въз основа на това анализаторите предвиждат, че BCH може да се отдръпна към равнището от $180 до края на ноември.  

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra:
Купете предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Телеграм: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР