Коя жена не се нуждае бързи и изпитани трикове за

...
Коя жена не се нуждае бързи и изпитани трикове за
Коментари Харесай

Трикчета за красота, които ще спасят всяка жена!

Коя жена не се нуждае бързи и изпитани трикове за хубост, изключително рано в понеделник заран!?

Именно по тази причина през днешния ден подготвихме за вас няколко забавни и много потребни метода да улесните всекидневието си, до момента в който изглеждате божествено.

Трик 1:

Ако косата ви постоянно се наелектризира, ето един доста бърз трик в последния миг, който ще я укроти! Поставете мокра кърпичка без наличие на алкохол върху четката за коса по този метод. След това просто пригладете косата и всички непокорни косъмчета ще си отидат на мястото.
 Червилото, което ще обикнеш: Течно червило Avon Mark - мат и глос Edna предлага Червилото, което ще обикнеш: Течно червило Avon Mark - мат и глос
Трик 2:
Ето и още един страховит трик. Ако имате единствено огромна разфасовка парфюм и не желаете да го носите в дамската си чанта, с цел да освежавате аромата му денем, има по какъв начин той да се задържи за по-дълго върху кожата ви. Поставете малко вазелин на местата, където се парфюмирате и по-късно пръснете. Това ще ви подсигурява по-дълъг мирис денем.
 жена хубост Weheartit
Трик 3:
Нямате специфична четка за контуриране? Не е нужно да инвестирате пари в такава! Използвайте всяка друга по-голяма четка като просто притиснете косъмчетата по този метод, а по-късно фиксирате с фиби от двете страни.

Трик 4:

Ако обичате аленото червило, само че всякога се притеснявате дали част от него няма да попадне върху зъбите ви и дали няма да се размаже, ето 2 съвета. След като го нанесете, оберете непотребното количество от вътрешността на устната с пръст. Всичко това можеше да отиде по зъбите ви. След това вземете тъничък пласт салфетка, покрийте устните си и с четка нанесете транспарантна пудра. Така червилото ще се задържи за доста дълго време там, където му е мястото.
 хубост
Трик 5:
А ето и един трик за сенките за очи, които от време на време може би ви се костват не задоволително пигментирани. Някои цветове се появяват доста по-добре в случай че не са нанесени с четка, а с пръст. Изглеждат доста по-добре, истината е, че се разнасят доста по-лесно и икономисват време. А в случай че не успявате да прелеете в сгъвката, незабавно щом нанесете, просто използвайте чиста пухкава четка и леко опушете.

Още трикчета за хубост – вижте във видеото на Natali’s Beauty !
 жена хубост Weheartit
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР