Коя жена не иска гладка, мека и без бръчки кожа.

...
Коя жена не иска гладка, мека и без бръчки кожа.
Коментари Харесай

Единственият евтин витамин, който ще направи кожата ви мека, гладка и без бръчки

Коя жена не желае гладка, мека и без бръчки кожа. Сега ще ви кажем витаминът, който ще ви помогне да я имате без никакви спомагателни грижи.Грехота е да не пробвате в случай, че няма да ви коства нищо.
Витамин Е, или токоферол, е мощен мастноразтворим антиоксидант. Често се назовава витамин на младостта, здравето, хубостта и майчинството. Токоферолът укрепва имунната система, пази сърцето ни, защищава от неплодородие, прибързано стареене и даже някои типове рак.

Ако желаете да имате красива коса и кожа, яжте витамин Е на ден. Той се намира в маслиново и кокосово масло, спанак, авокадо, слънчогледови семки, ядки и покълнали семена. Дневната нужда на възрастен организъм в токоферол е 0,3 mg / kg телесно тегло, а на дете 0,5 mg / kg телесно тегло.
Днес ще ви разкажем за лечебните свойства на витамин Е. Също по този начин сме подготвили няколко предписания за Вас въз основата на естествен и аптечен витамин Е, който ще помогне да станете притежателка на първокласна коса и подмладяване на кожата.

Поради антиоксидантните си свойства токоферолът надълбоко възвръща повредените космени фоликули, овлажнява косата от корена до върха и предотвратява преждевременното побеляване
За да приготвите маска за растежа на косата, смесете 2 капсули витамин Е и една супена лъжица топло масло – маслинено и кокосово. Разтрийте сместа в корените с кръгови придвижвания. Задръжте за 30 минути и измийте косата си с шампоан. Повторете процедурата 2-3 пъти седмично.

Витамин Е съвършено овлажнява кожата и форсира заздравяването на белези. Маслото се изважда от капсулата и се нанася върху засегнатата кожа. Масажирайте деликатно за 5-10 минути. След 30 минути изплакнете това място с топла вода. Повторете процедурата два пъти дневно до цялостно изцеление.

Токоферолът може да се употребява за битка с бръчките, възрастовата пигментация и други признаци на стареене. Витамин Е защищава кожата от нездравословното влияние на ултравиолетовите лъчи и свободните радикали. Той също по този начин усилва производството на колаген, което прави кожата еластична

Прилагайте витамин Е от капсула към проблематичните области на кожата преди лягане и оставете за една нощ. Измийте лицето си с топла вода на идната заран. Вместо витамин концентрат, можете да употребявате топло маслиново масло.

Витамин Е може да отстрани тъмните петна по съвсем всяка част на тялото ви. Смесете 1-2 капсули токоферол с 1 чаена лъжичка рициново масло. Нанесете сместа върху засегнатата кожа преди лягане и изплакнете на идната заран. Използвайте този инструмент всекидневно в продължение на един месец.

Можете също по този начин да замените процедурата с 10-15-минутен маслен масаж два пъти на ден в продължение на няколко седмици.

Витамин Е е чудесна опция на крема за ръце. Той прави кожата мека, еластична и хидратирана, предотвратява увисването й.

За да запазите млади и меки ръцете си, разбъркайте токоферол с лосион за тяло и разтрийте сместа добре в кожата.

Или по различен метод. В баня с топла вода, смесете 2 капсули витамин с 1 лимонен сок и прибавете малко мед. Потопете ръцете си за 10-15 минути. След изсъхване нанесете малко овлажнител върху тях. Можете също по този начин да масажирате сухите ръце с топъл зехтин всекидневно за 5-10 минути преди лягане. Резултатът идва скоро!

Преди летния сезон – времето на морето, ваканцията и агресивното слънце. Използвайте тези елементарни предписания и кожата ви ще ви благодари за хубостта и свежестта.

Инфо: За дамата

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР