Коя жена не иска да получава оргазми? И то силни

...
Коя жена не иска да получава оргазми? И то силни
Коментари Харесай

Наталия Кобилкина съветва: Как да изпиташ още по-силен оргазъм?

Коя жена не желае да получава оргазми? И то мощни и разтърсващи? В новия епизод на „ Съветите на Д-р Ко “ Наталия Кобилкина визира тематиката за женските интимни „ победи “ в леглото.

Сексоложката споделя, че оргазмичността е табиет. Жените би трябвало да го развият. Един от най-успешните способи да го извършите е като развиете своята чувствителност. Галете се постепенно с разнообразни материи, на всички места по вашето тяло. Така ще съумеете да увеличите чувствата си в леглото.

Оказва се, че дами, които се целуват по-често, свършват по-лесно. Дами, целувайте се, до момента в който вършиме секс, това ще усили шанса да свършите и ще направи оргазмът ви още по-силен.

Интересен факт е, че дамите, които се смеят повече, също получават повече оргазми. Това е, тъй като те са съумяват да се отпускат по-лесно.

Кобилкина дава още един съвет по какъв начин да превърнете оргазма си в детонация на тялото. Тренирайте вагиналните си мускули, като ги стягате и разтягате. Можете да пробвате упражнението и с вагинални топчета.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР