Коя жена не иска да има стегнати, изваяни бедра и

...
Коя жена не иска да има стегнати, изваяни бедра и
Коментари Харесай

Правилният начин да постигнем мечтаното латино дупе

Коя жена не желае да има стегнати, изваяни бедра и секси дупе? Сигурна съм, че всяка edna от нас, пресъздава в съзнанието си тъкмо по този начин изглеждащи крайници - завършени стегнати и секси (по опция и дълги). За страдание на дължината няма по какъв начин да повлияем, само че да ги оформим и стегнем, можем.

 фитнес дупе жена море Unsplash

Така модерното в последно време бразилско дупе, кара множеството дами да желаят по-секси закръглени форми. И в това няма нищо неприятно, несъмнено, съгласно мен е по-добрият вид от анорексичната и изпита визия. Атлетичната, добре завършена фигура, запазваща секси извивките на женското тяло излъчва здраве, жизнеспособност и активност.

Дали задачата ви е латино дупе или просто желаетe да се стегнете, пътят е един – здрави тренировки и вярно хранене.

Мускулите на краката и седалището процентно са съвсем половината от мускулите на цялото тяло.Те са огромни и мощни мускулни групи, които изискват съществено натоварване, в случай че желаем да има забележим резултат. Дали ще вървим, тичаме, сядаме, ставаме, караме колело или изкачваме стълбите, ежедневното натоварване ги прави издържливи и мъчно податливи на оформяне. Това допуска по-обемни, тежки тренировки и неизменност, в случай че желаеме да ги подтикваме и стегнем.

 фитнес дупе жена море Unsplash

Ето и някои от най-хубавите извършения за завършено дупе и стегнати бедра.

На първо място това е клекът.

Не инцидентно го назовават кралят на упражненията. Клекът е сложно, тежко упражнение, ангажиращо цялото тяло и изчерпва съвсем до най-малко енергийния ни запас.Подобрява салдото и координацията, укрепва скелета и костната компактност, подтиква изцяло мускулния напредък.

Може да го изпълнявате със лично тегло или разнообразни тежести (гирички, дъмбели, лост).

Класическият клек натоварва цялата долна част на тялото. При него краката са разтворени на ширината на раменете, гърбът е изправен, погледът напред, тежестта на цялото стъпало, клякането продължава до или под паралела (бедрата успоредни на пода).

 фитнес дупе жена море Unsplash

Сумо клекът подчертава повече на вътрешната част на бедрата и седалището. Изпълнява се с необятно разтворени крайници, пръстите сочат на открито. За спомагателен резултат стегнете седалището в горна позиция и използвайте тежест, която държите с две ръце пред себе си.

Български клек – особеното при него е, че се извършва на един крайник, другият е протегнат обратно и употребява опора (стол, скамейка..).

Изпълнявайте клека в серии с 15-20 повторения....и не го пропускайте. Скоро ще забележите резултата от краля на упражненията.

Нападите са различен вид, с който дейно ще натоварите бедрата и седалището . Ходещи или статични, с тежести или лично тегло... изборът е ваш. Ако сте упорити и непрекъснати, резултатите няма да закъснеят. Изпълнени с по-къса крачка ще акцентирате на бедрата (квадрицепса), а с по-дълга крачка на седалището.

Странични махове или махове обратно с обтегнат крайник.

Оформят дупето и стягат бедрата. Когато ги изпълнявате се опитвайте да постигате оптималната амплитуда и задържайте за секунди крайници в горна позиция. Правете повторенията до отвод. Може да употребявате тежест за глезените, за по-голямо натоварване

Глутеус мост

Упражнението подчертава на седалището и задната част на бедрата. Изпълнява се като легнете по тил и свиете коленете. Бавно повдигате таза оптимално нагоре, задържате и пускате. Може да употребявате тежест върху таза (диск, лост), както и да изпълнявате упражнението с по-прибрани или по-широко отворени крайници.

Ако обичате да тичате, да карате колело или ролери...чудесно. Тези интензивности натоварват главно краката и седалището. Практикуването им на открито измежду природата в допълнение ще ви зареди с положителни страсти и тонус.

За стегнати форми без целулит е извънредно значимо вярното, чисто хранене. Изключете всички нездравословни храни от менюто си, намалете въглехидратите, приемайте храни богати на протеини, пийте задоволително вода.

Бъдете непрекъснати и резултатите няма да закъснеят!

И...забравете асансьора. Изкачването на стълби е отлична кардио подготовка, имаща страховит резултат върху бедрата и седалището.

 фитнес дупе жена море Unsplash
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР