Коя е тя Асдис Ран е най-популярната исландка в България.

...
Коя е тя Асдис Ран е най-популярната исландка в България.
Коментари Харесай

Асдис Ран обмисля да се разхвърля топлес при финал на Исландия

Коя е тя

Асдис Ран е най-популярната исландка в България. Тя се прочу около своя някогашен брачен партньор Гардар Гунлаугсон, който игра преди няколко години за ЦСКА. Красавицата продължава да събира почитатели в обществените мрежи със своите апетитни форми (https://www.instagram.com/asdisran/).
Специално за читателите на " България Днес " Ледената кралица показа какво е настроението в островната страна преди старта на международното състезание в Русия.


- Асдис, здравейте, Исландия ще дебютира на международно състезание. Как вашите сънародници се готвят за идващите мачове?
- Всички сме доста разчувствани. Хората броят деня до първия мач, който ще е в събота. Навсякъде текат мерки.

- След четвъртфинала на Евро 2016 има ли огромни упования за международното?
- Трудно е да се каже. В сърцето ми се надявам да преминем най-малко първата фаза. Нека не забравяме, че това е доста мощен шампионат, а ние сме много дребна страна спрямо останалите. Но в случай че целият свят вика за нас, както беше предходния път на европейското състезание, тогава съм сигурна, че с нашата викингска мощ и отборна работа в отбора ще се представим ужасно.

- Къде ще гледате мачовете и ще вършиме ли специфични мерки?

- В Исландия имаме големи екрани навън. Те са ситуирани из целия град, с цел да може хората да се забавляват. Събират се в центъра и се вършат луди фестивали. Предполагам, че ще взема децата с мен и ще си намерим положително местенце в центъра. Ще се присъединим към останалата част от нацията. Ще гледаме мачовете и ще вършим викингския зов Хъ-хъ! През идната седмица идвам в София. Не съм сигурна къде мога да виждам срещите, само че чакам предложения.

- Исландия са в тежка група с Аржентина, Хърватия и Нигерия. Кой мач ще бъде най-важният за продължение напред?

- Нямам огромни очаквания за дуела с Аржентина, само че ще бъде ужасно, в случай че успеем да победим Хърватия и Нигерия!

- Холмар Ейолфсон игра за " Левски " през този сезон. Сега е в състава за международното състезание. Какво мислите за него и дали ще успее да откри място измежду титулярите?

- Не проследявам чак толкоз по какъв начин се оправя Холмар с " Левски " през последните месеци, откогато е в България. Класен състезател е. Сигурна съм, че ще получи добър късмет да показва своя гений с националния тим. Ако не, тогава ще има опция в бъдеще.


- Щяхте да се съблечете гола, в случай че Исландия беше стигнала край на Евро 2016. Сега важи ли този специфичен тласък?

- Защо не, ще го обмисля!

- Какво се случва с Гардар Гунлаугсон? Все още ли се занимава с футбол?
- Да, играе за отбора на " ХА Исландия ". Вероятно ще продължи своята кариера още една-две години. След това е време нашият наследник да изгрее и да продължи традицията.


- Видяхме, че имате ново гадже и изглеждате щастлива с него. Как се срещнахте и с какво се занимава?

- Всъщност това е моят другар за последните четири години, по тази причина, допускам, медиите не ме наблюдават доста добре в обществените мрежи. Идвал е с мен за модерно седмиците и на доста други събития в София. Той е исландски предприемач.

- Казахте, че скоро още веднъж ще бъдете в България. На отмора ли идвате?

- Да, скоро идвам. Ще остана за известно време. Ще бъда в София, а по-късно за една-две седмици в Свети Влас на Черноморието с моята щерка. Не съм направила съответни проекти сега, само че нямам самообладание да се развличам през лятото в България.

- Има ли нещо забавно към вас?

- Не доста. Миналата година счупих много неприятно бедрата, ребрата и други неща. Възстановявах се. Беше тежка година, само че към този момент се усещам добре и напълно неотдавна съумях да възобновя още веднъж физическите тренировки. Очаква ме здрава работа през идващите месеци, с цел да си върна още веднъж физическата форма.

Огнян ГЕОРГИЕВ, " България Днес "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР