Коя е печелившата кметска кандидатура на БСП за София? В

...
Коя е печелившата кметска кандидатура на БСП за София? В
Коментари Харесай

Кой да е печелившият отбор за евроизборите? - говори Калоян Паргов

Коя е печелившата кметска кандидатура на Българска социалистическа партия за София? В студиото на " Денят стартира с Георги Любенов " социалистът Калоян Паргов сподели, че тази кандидатура ще се взема решение през юни, а в този момент се взема решение кой да бъде печелившият тим за изборите за Европарламент.

Относно концепцията за избор на кметска кандидатура той разгласи, че социалистите ще търсят акция вид " ветрило " - ще го разтворят оптимално за надпартиен претендент, сходно на президентската акция с Румен Радев. Кандидатът би трябвало да има необятна поддръжка. Паргов не отговори за спекулациите към възможната кандидатура на Мая Манолова.

Калоян Паргов - Българска социалистическа партия: " Това ще мога да направя откакто главните партийните организации стартират номинационния развой. То ще стане след европейските избори в доста бърз порядък, тъй като е кондензиран политическият календар. След европейските избори до юли би трябвало да излъчим кандидатурата за кмет на София, кандидатурите за кметовете на региони, на селата, за общински съветници... Имаме поради доста претенденти. Те се чуват и в общественото пространство... "
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР