Коя е жената, участвала в сутрешния скандал, при който бе

...
Коя е жената, участвала в сутрешния скандал, при който бе
Коментари Харесай

Провокатор ли е жената с бастуна от сутрешната случка на Орлов мост?

Коя е дамата, взела участие в утринния скандал, при който бе арестуван Петър Кърджилов? Оказва се, че Пепи Генова, както се показва във Фейсбук е безжалостен бранител на ръководещите, а фрагменти от камерите в региона на Орлов мост демонстрират, че през целия ден дамата се е навъртала в региона.
Сутрешната преживелица, която стана онлайн в ефира на Нова телевизия стана мотив и двата противникови лагера - този на ръководещите и този на протестиращите, да насочат нападки един към различен. От една страна се чу - вижте същинското лице на митинга, а от другата - ГЕРБ изпраща провокатори.

В реалност за елементарния фен случката наподобява по един единствен метод - Петър Кърджилов с бойна крачка доближава баба с бастун и я залива с вода, до момента в който тя се оплаква от неудобствата поради блокадата в сърцето на столицата.

Онова, което остава прикрито от очите обаче е протичащото се час по-рано. Камерите в региона на Орлов мост демонстрират по какъв начин същата жена е правила няколко разходки до блокадата, а в единия от случаите даже целеустремено е минала през изписания с трева на пътното платно апел за “Оставка!”.

По-късно същият ден от ръководещата партия обявиха изрично, че дамата не е техен член и още веднъж означиха неудобството от блокадата и приканиха протестиращите да се придържат към правовия ред и присъщите за една демократична страна дейности. Иначе казано - апел да вдигнат палатковия лагер и да отпушат кръстовищата.

Според общинският консултант на " Демократична България " Тома Белев дамата от сутринта е Пепи Генова.

Във Фейсбук профила на госпожата, забъркана в случката от сутринта се виждат остри изявления, напълно в поддръжка на ръководещите:

.

“ТРЯБВАЛИ НАД ЕДИН МИЛИОН БЪЛГАРИ ДА БЪДАТ УНИЗЕНИ И ОБИЖДАНИ, ЗА ДА съдебна експертиза УДОВЛЕТВОРИ ЖЕЛАНИЕТО НА ЕДИН КОМУНИСТИЧЕСКИ ПРЕЗИДЕНТ!ЗА МЕН Е УНИЗИТЕЛНО! ДЕМОКРАЦИЯТА МАЙ БЕШЕ ДО ТУК, ОТ СЕГА НАТАТЪК ЩЕ СА НА ХОД ТЪЛПАТА НА БОЖКОВ И РАДЕВ! А УЖ БЯХМЕ СИЛНИ И СМЕЛИ, НЕЕЕ, НИЕ ПРОСТО съдебна експертиза ДАДОХМЕ БЕЗ БОЙ! А СЕГА НАКЪДЕЕЕ????????????”.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР