Коя е бившата мистериозна любов на Венета Райкова? Този въпрос

...
Коя е бившата мистериозна любов на Венета Райкова? Този въпрос
Коментари Харесай

Гадаят коя е мистериозната любов на Венета Райкова

Коя е някогашната мистериозна обич на Венета Райкова? Този въпрос витае в светските среди от няколко дни насам и не дава покой никому. Причината за любознанието на мнозина е откровението на Райкова за изгубената обич в живота й.
„ Поздравявам ви с новата ария на Деси Слава и ви давам един съвет – когато си падате по един човек, смачкайте проклетото его!! Песента ме върна към 2002г,. когато се срещнах с едно момче и се влюбихме. След няколко дни той ми предложи брак!! Секс още нямаше, само че възприятията бяха доста мощни. Сетих се за него и мощното ни его, което прецака всичко. Така че привет и за теб – Ст. И. – където и да си, въпреки че не сме се виждали от 14 години “.

Ето за какво „ България през днешния ден “ разкрива няколко от хипотетичните персони, които евентуално са оставили отпечатък в сърцето на водещата.

Стилян Иванов

Режисьор и сценарист с над 43 документални кино лентата и над 1000 видеоклипа. Той е снимал видеото към песента " Моя страна, моя България “ на Емил Димитров и филм за Ванга.

Станимир Илчев

Мъжете с власт са апетитна хапка, тъй че няма да се учудим в случай че политикът от Национална движение „Симеон Втори" е разрушил сърцето на водещата.

Стефан Илчев

Мъжката Лили Иванова, както е прочут артистът, също влиза в класацията за мъже, разрушили сърцето на Райкова.

Стоян Илиев – Дългия

Смята се за един от най-оборотните автокрадци в София, а отмъкнатите от него коли нямат точна численост. А както знаем, неприятните момчета са обичани на всички дами.

Стефан Иванов – WOSH MC

По-известен с връзките си, в сравнение с с творчеството си рапърът също попада в класацията. Разбил сърцата на актрисите Радина Кърджилова и Луиза Григорова, няма да се учудим, в случай че Иванов е опустошил и душата на Венета.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР