Коя беше най-обсъжданата реклама на родния ефир за 2021 г?

...
Коя беше най-обсъжданата реклама на родния ефир за 2021 г?
Коментари Харесай

Ще има ли нови любовни триъгълници в рекламите за efbet през 2022?

Коя беше най-обсъжданата реклама на родния ефир за 2021 г? Нека подскажем, става въпрос за Николета, Валери и Ники. Тримата се трансфораха не просто в тренд на онлайн пространството, само че и разрешиха на всички зевзеци да изразят мнение и да се забавляват откровено. Ако разгледаме ревюто на ефбет тук - ще открием, че като един от водещите оператори на казино игри за България, няма потребност от реклама. Каква беше концепцията на този клип, с изключение на очевидното развлечение на фена?

Отговорът се крие във обстоятелството, че този оператор чества своя празник на пазара и може да се счита за водач на бранша, откакто повече от 30 години освен оперира, само че и притегля нови клиенти, като също така съумя да стигне и до чужбина, където оперира с особена скорост. Това беше концепцията на самата реклама, а също така не би трябвало да забравяме, че потребителите получиха и много съществени
бонуси за своята игра – през цялата година рожденика предоставяше преференции на клиентите си и запазваше същите условия.

Всеки човек би се досетил, че това е главната причина и за рекламата, а героите там бързо се трансфораха в лица на марката. И дано в този момент продължим с по-важния въпрос, може ли да има още една реклама от този сан? Краткият отговор е: да. Има няколко съществени условия по тази тематика, преди всичко би трябвало да проверим дали самият оператор е удовлетворен от рекламата и дали клиентите са оценили изискванията.

Сама по себе си, рекламата е сполучлива, когато се появи и основава страст в своите консуматори – няма значение дали приказваме за позитивна или негативна. Критиките са добре пристигнали, занимателните мнения също, колкото повече реакция разсънва един клип, толкоз по-добре. В това отношение е несъмнено, че за бъдеща реклама постоянно могат да се открият още персони от спорта, които да привлекат вниманието, някои от тях видяхме и в спомагателните акции, тъжното обаче е, че вместо родни футболисти, марката се принуди да наема инфлуенсърки, изключително откакто родните национали по този начин и не съумяха да се класират за по-сериозни триумфи.

Ако оставим техническите формалности по отношение на избора, идва и идващият въпрос: отрази ли се позитивно тази акция върху самия оператор. Отговорът ще разберем в най-скоро време, когато започва идната календарна година, в случай че не  и по-рано, само че можем да бъдем безапелационни, че аудиторията няма да бъде разочарована. Ефирът в това отношение стартира да предлага нови и още по-интересни способи за реклама, които най-вероятно ще забележим във времето напред. С оглед на всичко това не би трябвало да забравяме, че операторите постоянно имат какво да кажат и методите им за печелене на публика и нови клиенти се оказва сполучлива.

На фона на всичко това не би трябвало да забравяме, че политиката на множеството марки постоянно е насочена към виновна игра. С други думи, никой не желае да основава неверните практики за игра, които постоянно водят до по-сериозни загуби, в това отношение даже и посоченият в този материал постоянно пледира за виновна и рационална игра, изискваща вниманието на клиентите. Нека не забравяме, че това е бранш, който изисква средства за игра и тъкмо затова постоянно ще откриваме слоганът за виновна такава, като практиката е същият да стои под всяка една реклама, всеки клип и други сходни.

Ако всичко това се извършва, то шансът да се насладим на всички предлагани варианти е обезпечен.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР