Коя беше Маги, коя беше Надежда? Сигурно някои, които не

...
Коя беше Маги, коя беше Надежда? Сигурно някои, които не
Коментари Харесай

Другото лице на Надежда Вишева от Ергенът 3

Коя беше Маги, коя беше Надежда? Сигурно някои, които не наблюдават деликатно Ергенът 3, към момента бъркат двете русокоски от тима на " каките ", които определено знаят по какъв начин да завъртят главата на Алек Младенов. Наскоро Вишева също получи своята самостоятелна среща с него, а сигурно занапред ще разбираме доста за нея както в предаването, по този начин и отвън него.
 Васка Джурова от Ергенът 3 и секси фотосите ѝ в обществените мрежи
Секси фотосите на Васка от Ергенът 3

Участието ѝ в предаването завърши, само че...

Докато в надпреварата за сърцето на Алек тя е по-скоро пасивна и избира (като една същинска дама) да го остави той да прави крачи към нея, в живота си Надежда Вишева е упорита, неуморна и успяваща. От признанията от дребния екран разбрахме, че е зарязала мъж и живот в Гърция, тъй като не се е чувствала на вярното място. А в този момент може да е самотна майка, само че се оправя повече от чудесно с тази задача.

От профила й в Instagram разбираме, че неотдавна е сбъднала една своя огромна хубост - да си отвори студио за хубост. А в него преподава уроци по грим, с които учи всяка желаеща на това по какъв начин да се гримира сама както в всекидневието, по този начин и за специфични случаи. Самата тя избира да ходи с по-малко грим, само че няма по какъв начин да не отбележим, че наподобява постоянно ужасно.

Оказва се обаче, че Надежда има и едно друго доста обичано занятие, което на този стадий е по-скоро нейно занимание, метод да разпусне и да се потопи в един напълно друг свят. Тя обожава да рисува. Прави го в уединение, на фона на обичана музика и с чаша вино в ръка. Това е нейният начин за ART dreaming, както сама го назовава.

Блондинката от даже е създала страница в обществената мрежа с това име. В нея обаче към момента има малко фотоси, на които я виждаме да твори. " Понякога просто би трябвало да ме оставиш да бъда трагична и след няколко часа ще се върна към обикновено, само че откакто завърша АРТа ми ", написа тя в една от изявленията си и ни изяснява какъв резултат има изкуството за нея.

Тя показва четката като своя най-любим предмет. Посочва и аргументите - постоянно е до нея, постоянно я схваща и в никакъв случай не я съди. Обича я такава, каквато е. Също по този начин с нейна помощ " трансформира в действителност тези мои усеща, мисли, копнежи и сила ". Ето на това му се споделя огромна обич.
 Памела Иванова от Ергенът 3 преди корекциите - ето по какъв начин е изглеждала
Как е изглеждала Памела Иванова от Ергенът 3 преди корекциите

Доста по-различно

В този профил на Надежда Вишева виждаме и няколко нейни приключени произведения. И даже да няма искания да бъде експерт, със сигурност има заложба да основава хубост. 

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР