Кой всъщност е eргенът? Това е въпрос, който все още

...
Кой всъщност е eргенът? Това е въпрос, който все още
Коментари Харесай

Jenite.bg подкаст: Разгадаване на мистерията около Ергена: Архетипният анализ на Алек

Кой в действителност е eргенът? Това е въпрос, който към момента остава с ненапълно отворен отговор. За него не се знае доста, с изключение на, че е предприемач, а и извънредно любезен и ухилен мъж. Затова поканихме при на Кaтрин Владимирова, която да проучва пред нас облика на Алек, съгласно архетипа, на който той дава отговор.

Нейна събеседничка бе любимката ни от сезон 1 Дениз Хайрула, която пък показа какво ѝ подхожда в държанието на ергенът и кои дами в действителност заслужават да завоюват сърцето му.

" Архетипът на е търговец. При него любовта и фамилията а висша цел. За Алек е подобаваща жена в архетип кралица или майка, която да няма доста от " любовницата " в себе си ", счита Катрин.

Тя добавя, че особено за този архетип е това, че тези мъже не могат да бъдат сами и имат потребност от жена до себе си, с цел да се развиват. Търговецът губи своята мотивация, в случай че няма семейство и не би станал сполучлив като един първооткривател, които го вършат, поради себе си.

Дениз от своя страна споделя, че харесва Алек, поради неговото положително отношение и забележителния му смях, който направи усещане на всички отще през цялото време.

С кои дами Алек би могъл да построи фамилията, което желае и с кои могат да бъдат просто другари? Кое би било по-важно за него, съгласно архетипа - сексът или страстта? Какво си казахме за слуховете за хипотетичната победителка? А чували ли сте слуха, че на финала Алек се оказал и в последна сметка не показал никоя от дамите като своя годеница?
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР