Кой ще спечели Световната купа през 2022 г.? Това е

...
Кой ще спечели Световната купа през 2022 г.? Това е
Коментари Харесай

Световно по футбол 2022 - какво предвещават водещите сайтове за залози

Кой ще завоюва Световната купа през 2022 година? Това е въпросът, който доста футболни почитатели си задават седем месеца преди началото на шампионата.

Вече започнаха да се дават отговори на този въпрос и хората имат свои хрумвания за това кой ще бъде коронясан за международен първенец в Катар. Най-интересно е какви разновидности виждат другите уеб сайтове за залози, формирайки упованията си с коефициентите за другите страни. Нека в този момент да се срещнем с това кои са техните любимци и да отговорим за какво е по този начин.

Състезанието ще се организира от 21 ноември до 18 декември 2022 година, разделяйки клубния сезон на две.

И по този начин, от кои тимове се чака да завоюват? Кой ще наследи Франция или петлите ще запазят трофея си? Днес ще разгледаме от близко главните кандидати за продобиване на най-великото футболно събитие. Това ще ви помогне при правенето на прогнозите ви за Световната купа.

Бразилия, любимец на всички
букмейкъри

Що се отнася до това кой ще завоюва Световната купа през 2022 година, Бразилия е актуалният любимец да вдигне трофея. Лесно е да се разбере за какво. Отборът на Тите се класира непобеден с 14 победи и три равенства и оглави южноамериканската квалификационна група.

Още по-хубаво е, че Бразилия приключи квалификационните кръгове с най-хубавата отбрана (пет позволени гола), само че най-много с най-хубавата офанзива (40 маркирани гола)! Пътят към Катар проработи сносно за Неймар и неговите съотборници, които нито един път не се усъмниха, че ще се класират за Световното състезание през 2022 година

С цялостен състав и качествени играчи на всяка позиция, даже и на пейката, е несъмнено, че Бразилия ще бъде измежду любимците за повдигане на трофея. Списъкът с играчи като Неймар, Пакета, Филипе Коутиньо, Винисиус, Каземиро, Фабиньо, Маркиньос, Тиаго Силва, Милитао, Алисон... Големи имена, които се показват еднообразно добре в своите клубове. Те ще се погрижат Селесао да бъде любимец за успеха.

Англия, след 56 години?

Първата и единствена Световна купа, извоювана от " Трите лъва ", е през 1966 година! Това е доста от дълго време, когато погледнете състава, с който тази страна разполага през последните години.

Дори с играчи като Лампард, Джерард, Бекъм и прочие не им се получи. Дали 2022 година ще бъде идеалната опция да се постави завършек на " годините на болежка " и да бъде извоювана втората международна купа?

На Евро 2020 Англия оспори обстоятелството, че от 1966 година насам не е печелила трофей и не е стигала до огромен край. Те бяха впечатляващи по време на квалификациите и стигнаха чак до финала. Там имаха малшанс и изгубиха на дузпи от Италия. Това надгради предходните им резултати и те ще бъдат един от любимците в Катар.

Подобно на Бразилия, Англия разполага с някои доста надарени играчи. Треньорът им Гарет Саутгейт несъмнено от време на време се чеше по главата, когато се пробва да реши кои играчи ще стартират всеки мач. Джон Стоунс, Рийс Джеймс, Кайл Уокър, Фил Фоден, Джуд Белингъм, Мейсън Маунт, Рахим Стърлинг, Маркъс Рашфорд, Букайо Сака, Хари Кейн... Впечатляваща атакуваща мощ, на която доста други страни би трябвало да завиждат.   Затова Англия е един от огромните любимци за продобиване на купата тази зима.

Франция ще направи исторически дубъл?

За да приключим листата с любимци, в този момент ще разгледаме Франция, която ще се надява да резервира купата си на Световното състезание. С коефициенти, близки до тези на англичаните, сините също са мощно желани от
букмейкърите и това напълно не е изненадващо.

Хората на Дидие Дешан завоюваха Световната купа през 2018 година и наподобяват по-силни от всеки път след разочароващото Евро 2020. Месеци по-късно те завоюваха Лигата на нациите през 2021 година, като за задачата трябваше да победят Белгия и Испания. Изглежда, че треньорът е намерил новата си система с 3-4-1-2. Тя към момента би трябвало да бъде усъвършенствана, само че наподобява ефикасна, като Гризман е свободен електрон, а Тео Ернандес е доста нападателен от лявата страна.

С офанзива, която би предиздвикала не един управител да мечтае. Франция евентуално разполага с най-хубавата единайсеторка на хартия. Със сигурност и с най-разнообразния набор от играчи в света.

Част от остриетата на Франция са:

●     Мбапе

●     Бензема

●     Гризман

●     Жиру

●     Бен Йедер

●     Коман

●     Диаби

●     Нкунку

●     О. Дембеле

Французите използваха мачовете от Лигата на нациите през юни и септември, с цел да работят върху финалната подготовка за Катар. Те ще се стремят да бъдат на върха на опциите си през ноември, когато стартира Световното състезание. Дали това ще бъде задоволително, с цел да завоюват Световната купа?

Те ще бъдат първата страна, след Бразилия през 1962 година, която ще резервира трофея.  Ако вярвате в това, не се колебайте да заложите на тях. Коефициентите, предлагани в уеб страниците за спортни
залози, несъмнено са преференциални.

Кои са останалите страни, които могат да завоюват?

●  След триото, което представихме, идната сложена страна е Испания. Държавата беше покрай финала на Евро 2020, само че както Англия, тя беше спряна от Италия. Отборът е млад и има капацитет.

●  После следва Аржентина, която може да се похвали с втората младост на Меси. Също имаха доста мощни квалификации.

●  Около същите коефициенти се движи и тимът на Германия, само че там се случва промяна на поколенията сега. 

●  Други три тима, които сигурно ще играят добра игра са Португалия, Нидерландия и Белгия. Всички тези отбори са със ставка сред 9 и 13 сега. Дават опция да се заложи на класен тим, само че и с по-висок коефициент за огромна евентуална облага.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР